Categories: Інциденти

Знесло пів машини. “Пташка” Катерина Поліщук потрапила у серйозне ДТП

Парамедикиня Катерина Поліщук, відома як “Пташка” з “Азовсталі”, потрапила в серйозне ДТП.

Про це йдеться на Facebook-сторінці захисниці.

Деталі

Зі слів Катерини, в результаті автомобільної аварії у неї “забита рука і ребра, розбиті коліна і струс трошки після контузії”.

“І мінус пів машини. Таке буває, коли хтось неуважний на дорозі. І на диво, то не я. Мене знесли з дороги, бо вирішили повернути наліво, не переконавшись, що я не їду назустріч. Попереду нього було ще одне авто впритул, тому його я теж побачити не могла. Що ж, машини в мене тепер нема, мене врятували подушки, але я не засмучена”, – написала парамедикиня.

Також вона повідомила, що ні з ким не сварилася, а водій виявився адекватним, хоч і після того, як вона поїхала, хтось із друзів чоловіка почав всім розповідати, що “його Пташка знесла з дороги”.

Катерина Поліщук потрапила в ДТП (фото: instagram.com/ptashka_from_azovstal)

“Тому я спокійно перевірила всіх на травми, себе перемотала вже вдома, всіх заспокоїла, мило поспілкувалась з надзвичайно приємними поліцейськими, написала пояснення і заяву (в мене все було чудово з документами, та й я була постраждалою стороною в ДТП) і поїхала працювати далі”, – продовжила Поліщук.

Захисниця зробила висновки: навіть якщо людина дотримується всіх правил дорожнього руху, не факт, що назустріч їде уважний і відповідальний водій.

“Тому єдиний ваш захист: справні подушки безпеки, гальма, уважність, швидкість руху в межах правил, пристебнутий ремінь безпеки. Не нехтуйте, будь ласка, бо наслідки ДТП багато чим залежать від вашої відповідальності”, – зауважила Катерина.

Ольга Степанова

Recent Posts

Навіть не по 4 грн за кВт: нардеп сказав наскільки подорожчає світло з 1 червня

Згідно з останніми обговореннями в Українському уряді, тарифи на електроенергію для населення, можливо, будуть підвищені вже з…

23 хв. ago

Пролетіла над джунглями та полоскотала нерви на скляній підлозі: колишня Кличка показала відпочинок на Самуї

Колишня дружина київського міського голови, Наталія Єгорова, показала світлини зі свого відпочинку на острові Самуї.…

24 хв. ago

Вєрка Сердючка розлютила українців: що трапилося (відео)

Українського співака Андрія Данилка, який виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки, розкритикували українці.  Виявилося,…

32 хв. ago

Суд РФ заарештував активи німецького банку Deutsche Bank

Під загрозою опинились також банки Unicredit та Commerzbank Арбітражний суд Санкт-Петербурга наклав арешт на російські…

41 хв. ago

Які криптовалюти найчастіше використовують злочинці: дослідження

Раніше більшість злочинців використовували біткоїн для розрахунків. Натомість останні кілька років перейшли на стейблкоїни. Це…

50 хв. ago

В Україні співробітникам ТЦК дозволили оглядати автомобілі

У Хмельницькій області співробітникам Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки на період дії режиму воєнного стану…

53 хв. ago