Categories: Інциденти

Робот-пес вистрілив у блогера з вогнемета в прямому ефірі, щоб той не гавкав

Американський стример і ютубер Даррен Воткінс-молодший, відомий під ніком iShowSpeed, піддався “атаці” робота-пса з вогнеметом у прямому ефірі. Відео транслювалося на офіційному YouTube-каналі iShowSpeed.

Під час стріму хлопець давав робопсу різні команди, які той слухняно виконував. Коли стример сказав “гавкати” і зімітував собачий гавкіт, робот вистрілив у його бік з вогнемета. Побачивши вогонь, iShowSpeed швидко зістрибнув у басейн, закликаючи машину зупинитися. Робот зробив ще кілька пострілів у бік басейну, після чого відключився.

Перед тестуванням робота iShowSpeed показав його розпакування, заявивши, що він обійшовся йому в $100 тис. Однак, з огляду на відео, це робот Thermonator, який складається з китайського робопса Unitree Go2 і вогнемета від американської компанії Throwflame. На офіційному сайті Throwflame такий девайс коштує всього $9 420.

Крім того, на сайті сказано, що Thermonator управляється від першої особи (FPV), і нічого не сказано про автономний режим роботи. З цього випливає, що під час стріму роботом керувала людина, а сама ситуація є постановочною.

Нагадаємо, Throwflame випустила першого у світі собаку-робота з вогнеметом для дистанційного розведення вогню, позиціонуючи його як пристрій для приписаних сільськогосподарських випалювань сухої трави, прибирання снігу та льоду або для створення спецефектів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago