Categories: Інциденти

Росіяни та білоруси потрапили у страшну ДТП у Туреччині: багато поранених (фото)

Автобус із російськими та білоруськими туристами потрапив у ДТП у турецькій провінції Анталія. Про це пише турецьке видання Cumhuriyet.

«У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася рано вранці в районі Манавгат в Анталії, мікроавтобус, який мав відвезти  туристів з готелів Аланії в аеропорт Анталії, потрапив в аварію на в’їзді до кільцеву дорогу Манавгату», – зазначає видання. 

Як зазначають турецькі журналісти, мінібус врізався в бетонний стовп на в’їзді до розв’язки мосту і від сили удару його відкинуло на узбіччя.

«Удар був такої сили, що автобус перетворився на металобрухт. На місце події відразу було направлено багато машин швидкої допомоги», – пише Cumhuriyet.  

Точну кількість постраждалих наразі не відомо, ЗМІ тільки говорять, що їх велика кількість. За непідтверженими даними у транспортному засобі на момент аварії могли перебувати близько 20 пасажирів.

«В аварії постраждали багато іноземних туристів, у тому числі водій мікроавтобуса. Постраждалих доправили до навколишніх лікарень. За фактом події правоохоронці розпочали розслідування», – пишуть журналісти. Також відомо, що частина із постраждалих можуть бути громадянами Росії та Білорусі. 

Нагадаємо, одна людина загинула і сім осіб, у тому числі двоє дітей, отримали поранення в результаті падіння кабіни та аварії канатної дороги в районі Коньяалти в турецькій Анталії 13 квітня цього року.

Ольга Степанова

Recent Posts

Російських солдатів в Україні вбивають зі швидкістю 200-250 осіб на день, — “Медуза”

Втрати російської армії на війні в Україні зросли до 250 осіб на день, 120 тисяч…

3 хв. ago

Навіть голуби і коти харчуються краще: яку пенсію ви отримаєте, якщо працюєте за “мінімалку”

Ні для кого не секрет, що в Україні пенсійні виплати для кожного пенсіонера визначаються індивідуально.…

15 хв. ago

У Медведчука та Марченко вирішили відібрати два літаки, яхту і чимало іншого

До Вищого антикорупційного суду подано заяву на конфіскацію майна Віктора Медведчука та його дуржини Оксани Марченко. Про це повідомили в…

24 хв. ago

Північні корейці можуть принести в Україну досвід “тунельних воєн”

Військове командування України вважає, що північні корейці, яких Кім направить Путіну як підтримку, зможуть застосовувати в Україні…

35 хв. ago

Дрейфують крижини та сипле град: Росію накрив потужний ураган “Орхан”

У п'ятницю, 5 липня, після кількох днів сильної спеки в Росії Московську область накрила негода…

44 хв. ago

“Цілком очікувана лажа”: експерт оцінив ефективність БПЛА “Ланцет” на війні в Україні

Російська компанія Zala повідомила, що її баражувальні боєприпаси "Ланцет" з початку повномасштабного вторгнення вразили 2…

54 хв. ago