Categories: Інциденти

Жінка провалилась у величезну прірву посеред торгового центру

У торговому центрі на сході Китаю стався нещасний випадок: жінка, яка купувала одяг, несподівано провалилась у величезну порожнечу. Драматичний момент зафіксували камери відеоспостереження, повідомляє видання South China Morning Post (SCMP).

За попередніми даними, на першому поверсі закладу проводились ремонтні роботи. Імовірно, майстри випадково пошкодили опорну конструкцію, що призвело до обвалення частини перекриття.

У цей момент в торговельному залі перебувала клієнтка, яка разом з двома стійками з одягом впала вниз й отримала кілька переломів. Інший покупець встиг вчасно вибігти. Уламки конструкції обвалилися й на одного з будівельників, травмувавши йому ноги. Наразі стан обох постраждалих оцінюється як стабільний.

Представник магазину повідомив, що керівництво робить все можливе для ліквідації наслідків інциденту та надання необхідної допомоги постраждалим, а також співпрацює з правоохоронними органами.

Місцева влада розпочала ретельне розслідування причин обвалу. Інспекторів насамперед цікавить, чи не був цей інцидент результатом порушень, допущених на етапах проєктування та будівництва торгового комплексу. Вони намагаються виявити більш системні проблеми з дотриманням будівельних норм та правил експлуатації громадських споруд.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

3 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

4 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

4 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

4 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

4 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

4 години ago