Categories: Інциденти

Дівчина в білій футболці била машину ногою: вночі невідомі спалили три авто на Оболоні у Києві

У Києві на Оболоні в ніч на 2 серпня невідомі підпалили три автівки. Місцеві мешканці серед ночі рятували власний транспорт, відганяючи його від епіцентру пожежі. А очевидці бачили, як напочатку займання біля постраждалих автомобілів стояла дівчина – вона била одну з машин ногою та щось кричала.

Інцидент трапився біля третьої години ранку у п’ятницю, 2 серпня, просто у дворі житлового будинку на просп. Івасюка, 27А. Очевидці розповіли Інформатору, що посеред ночі почули метушню: хтось підпалив принаймні одну автівку, що стояли припаркованими у дворі. Дуже скоро запалали три автомобілі.

“Було три гучні вибухи: перший ще до приїзду рятувальників, десь хвилин за п’ять, згодом ще два. А перед тим, як вони приїхали гасити пожежу, я бачив дівчину у білій футболці та шортах – вона щось вигукувала та біла одну із автівок ногою”, – розповів Інформатору очевидець інциденту.

У підсумку вигоріли три автівки, що були припарковані поряд одна з одною у дворі. Інші, кажуть мешканці будинку, їхні власники відігнали від полум’я просто посеред ночі. Усі три автомобілі не підлягають відновленню: вигоріли не лише салони, але й підкапотний простір. Судячи з зовнішнього виду автівок, жодна з них не належить військовим, чи не могла викликати подібних підозр у ймовірних підпалювачів. Відтак, найімовірніше, йдеться про інші мотиви.

Ольга Степанова

Recent Posts

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

3 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

15 хв. ago

У Києві погіршився стан повітря: у чому причина

У Києві вранці 20 вересня фіксують тимчасове погіршення стану повітря. Ймовірною причиною називають пожежі в…

40 хв. ago

Politico: Грузія може втратити безвізовий режим із ЄС

Європейський Союз готовий призупинити дію безвізового режиму для громадян Грузії через відступ від демократії та…

51 хв. ago

Дешевше не їздити: як зміниться вартість автогазу до кінця року

Власникам автомобілів з ГБО слід готуватися до суттєвого зростання цін на скраплений газ до кінця…

1 годину ago