Ранковий перекус №1 для сильного серця: поради лікарів

Кардіологи Моханакрішнан Сатьямурті та Кімберлі Кемпбелл дали поради щодо того, як перекушувати, дбаючи про здоров’я серця і назвали свій ранковий перекус №1, який вони самі їдять майже щодня, пише журнал Parade.

“Я вважаю, що вживання здорових перекусів протягом дня допомагає зменшити тягу до голоду. Саме цей потяг до голоду часто змушує нас ухвалювати неправильні рішення щодо харчування та споживати закуски з високим вмістом солі та доданого цукру”, – зазначила кардіологиня Кімберлі Кемпбелл.

Кардіолог Моханакрішнан Сатьямурті також включає перекуси у своє повсякденне життя:

“Я їм невеликі порції в традиційний час, наприклад, сніданок, обід і вечерю з контрольованим розміром порцій, а також часті перекуси між прийомами їжі”.

При цьому доктор віддає своїм перекусом №1 він називає горіхи або корисні злаки (наприклад, цільнозерновий хліб або цільнозернові крекери).

Доктор Кемпбелл зазвичай вибирає один продукт, який є білком, і поєднує його з овочами за сезоном:

“Я можу взяти жменю помідорів чері або невеликий огірок із саду і кілька смажених несолоних мигдальних горіхів. Ще один улюблений продукт – кисломолочний сир із жменею чорниці або малини. Взимку я можу наповнити шматочки яблук арахісовим маслом. Зрештою, мені подобається різноманітність, тому це добре для мене”.

Наукові дослідження показують, що перекуси можуть бути корисними для здоров’я серця і знизити рівень холестерину, якщо продукти багаті на поживну цінність. Регулярні перекуси можуть допомогти залишатися енергійними протягом дня, а також здатні зменшити відчуття голоду, запобігаючи переїданню.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

2 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

2 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

2 години ago