“Ніколи не хворіють”: жінка годує своїх дітей тільки фруктами та овочами

46-річна Пем Джохал з Великої Британії харчується тільки неприготованими овочами та фруктами, і робить це протягом останніх чотирьох років. Нещодавно вона розповіла, що виховує своїх дітей як фрукторіанців. Про це пише Wales Online.

Жінка, яка є веганом-сироїдом, вважає, що люди створені для того, щоб їсти тільки фрукти. Вона також наполягає, що це змушує їх поводитися краще, оскільки їжа дуже сильно пов’язана з поведінкою людини.

До переходу на незвичайну дієту Пем Джохал їла м’ясо чотири рази на тиждень, поки проблеми зі здоров’ям не змусили її переглянути свої харчові звички. З початку 2020 року вона боролася з ревматоїдним артритом, а до кінця літа, як вона стверджує, повернула це захворювання назад, харчуючись фруктами. Вона відмовилася від багатьох своїх улюблених страв, як-от сирні макарони й сарні з беконом, вирішивши замість цього харчуватися манго й авокадо.

Жінка годує своїх дітей овочами та фруктами Фото: SWNS

Тепер її діти — семирічна Джорджі та шестирічний Генрі — дотримуються дієти мами, бо вона вважає, що “фруктовий коктейль тримає лікаря якомога далі”. Діти не вживають молоко, яйця і м’ясо, але іноді ласують веганським шоколадом, морозивом і желе.

“Я живу на 90-відсоткових фруктах уже чотири з половиною роки — ніколи не почувалася краще. Мені здається, що я стала молодшою на п’ять років. Мої діти помічають, як я харчуюся, я вожу їх на веганські ярмарки й розповідаю їм правду про їжу. Їм подобається те, що я готую, і вони ніколи не хворіють”, — розповіла британка.

У лютому 2020 року Пем поставили діагноз ревматоїдний артрит. Вона почувалася пригніченою, страждала від м’язової скутості, постійної втоми й опухлих суглобів. Це захворювання передається у спадок — за її словами, її мама страждала від нього протягом багатьох років. У 23 роки, коли вона страждала від виразкового коліту, Пем познайомилася із сирою веганською дієтою. Вона приписує своє одужання цій новій зміні раціону, а також вживанню фруктів, стверджуючи, що це повернуло її в нормальний стан.

Пем вважає, що вилікувалася завдяки своїй незвичайній дієті Фото: SWNS

Британка стверджує, що її лікар був приголомшений її “шокуючими” результатами й не міг у це повірити.

“За кілька місяців я змінила своє життя і повернула артрит назад. У мене маса енергії, немає ні ломоти, ні болю. Мені 47 років — і в мене немає жодного сивого волоска. Мої рідні вважають мене божевільною, але насправді дієта допомагає почуватися приголомшливо”, — додала вона.

Ольга Степанова

Recent Posts

В Україні намагалися за мільйон доларів купити посаду в митній службі

НАБУ і САП запобігли спробі групи осіб за підкуп поставити потрібних людей на керівні посади…

1 хв. ago

“Лікарня у розпачі”: в Україні нейрохірурга відправили на фронт стрільцем і він загинув

Питання бронювання та мобілізації лікарів наразі стоїть гостро, адже наразі бронювання можливе лише для 50%…

12 хв. ago

ЗС РФ безперервно окуповують нові території України вісім місяців поспіль, — аналітики

Росія протягом двох років та п'яти місяців повномасштабної війни окупувала 17,57% території України. Останні помітні…

17 хв. ago

Буде прийнято протягом 48 годин: яке важливе рішення має ухвалити Байден

Як повідомив американський телеканал CNN, протягом найближчих 48 годин президент Сполучених Штатів Джо Байден має…

30 хв. ago

Грошей поменшає: Кабмін хоче переглянути всі виплати

Через надмірну кількість зобов’язань, щодо соціальних виплат та неспроможності підтвердити їх фінансовим ресурсом, Мінсоцполітики перегляне…

32 хв. ago

Медведєв розповів, скільки осіб щодня поповнюють армію РФ

Понад тисячу осіб йдуть служити в російську армію за контрактом або як добровольці, стверджує заступник…

34 хв. ago