“Ніколи не хворіють”: жінка годує своїх дітей тільки фруктами та овочами

46-річна Пем Джохал з Великої Британії харчується тільки неприготованими овочами та фруктами, і робить це протягом останніх чотирьох років. Нещодавно вона розповіла, що виховує своїх дітей як фрукторіанців. Про це пише Wales Online.

Жінка, яка є веганом-сироїдом, вважає, що люди створені для того, щоб їсти тільки фрукти. Вона також наполягає, що це змушує їх поводитися краще, оскільки їжа дуже сильно пов’язана з поведінкою людини.

До переходу на незвичайну дієту Пем Джохал їла м’ясо чотири рази на тиждень, поки проблеми зі здоров’ям не змусили її переглянути свої харчові звички. З початку 2020 року вона боролася з ревматоїдним артритом, а до кінця літа, як вона стверджує, повернула це захворювання назад, харчуючись фруктами. Вона відмовилася від багатьох своїх улюблених страв, як-от сирні макарони й сарні з беконом, вирішивши замість цього харчуватися манго й авокадо.

Жінка годує своїх дітей овочами та фруктами Фото: SWNS

Тепер її діти — семирічна Джорджі та шестирічний Генрі — дотримуються дієти мами, бо вона вважає, що “фруктовий коктейль тримає лікаря якомога далі”. Діти не вживають молоко, яйця і м’ясо, але іноді ласують веганським шоколадом, морозивом і желе.

“Я живу на 90-відсоткових фруктах уже чотири з половиною роки — ніколи не почувалася краще. Мені здається, що я стала молодшою на п’ять років. Мої діти помічають, як я харчуюся, я вожу їх на веганські ярмарки й розповідаю їм правду про їжу. Їм подобається те, що я готую, і вони ніколи не хворіють”, — розповіла британка.

У лютому 2020 року Пем поставили діагноз ревматоїдний артрит. Вона почувалася пригніченою, страждала від м’язової скутості, постійної втоми й опухлих суглобів. Це захворювання передається у спадок — за її словами, її мама страждала від нього протягом багатьох років. У 23 роки, коли вона страждала від виразкового коліту, Пем познайомилася із сирою веганською дієтою. Вона приписує своє одужання цій новій зміні раціону, а також вживанню фруктів, стверджуючи, що це повернуло її в нормальний стан.

Пем вважає, що вилікувалася завдяки своїй незвичайній дієті Фото: SWNS

Британка стверджує, що її лікар був приголомшений її “шокуючими” результатами й не міг у це повірити.

“За кілька місяців я змінила своє життя і повернула артрит назад. У мене маса енергії, немає ні ломоти, ні болю. Мені 47 років — і в мене немає жодного сивого волоска. Мої рідні вважають мене божевільною, але насправді дієта допомагає почуватися приголомшливо”, — додала вона.

Ольга Степанова

Recent Posts

Системи Patriot непридатні для боротьби з російськими авіабомбами – Зеленський

Системи Patriot марні для боротьби з російськими авіабомбами. Про це заявив президент України Володимир Зеленський…

5 години ago

В’язниця, депресія та алкоголізм: мольфар озвучив передбачення для нардепа Тищенка

Поки що нардеп Миколи Тищенка, схоже, що став на поріг вельми "крутих" випробувань. Навіть екстрасенси…

5 години ago

Фронт, який ми провалили: військова жорстко розкритикувала дії ТЦК (відео)

На початку повномасштабного вторгнення біля військкоматів були довжелезні черги добровольців, а зараз дії ТЦК схожі…

5 години ago

Африканські пристрасті: першого липневого дня Україну накриє аномальна спека

Завтра, 1 липня, Україна стане одним із найспекотніших регіонів Європи. В окремих областях слід очікувати…

5 години ago

Безугла подала заяву в ДБР на Сирського, бо її не пускають до ЗСУ

Народний депутат Мар'яна Безугла продовжує з'ясовувати стосунки з головкомом ЗСУ Олександром Сирським. Сьогодні заступниця голови…

5 години ago

У Росії заявили про прорив у смт Північне завдяки виритому підземному тунелю

Міністерство оборони РФ заявляє про прорив російських військ у селище міського типу Північне (стара назва…

5 години ago