Науковці рекомендують не купувати червону рибу, яка вирощена в штучних водоймах. Оскільки вона не має тих поживних речовин та вітамінів, які містяться в дикій. Розповідаємо, яка користь дикого лосося, посилаючись на видання News week.
Науковці провідних англійських університетів, у тому числі Кембриджського і Абердинського, з’ясували, що вирощений у штучних умовах лосось не містить у своєму м’ясі шести ключових речовин – калію, йоду, заліза, омега-3, вітаміну B12 і вітаміну A. Адже саме заради цих корисних вітамінів та мінералів люди найчастіше вибирають червону рибу.
У ході дослідження було виявлено, що в дикій червоній рибі вміст калію у 5 разів вищий, ніж у тій, що вирощена фермерами. Також науковці встановили, що філе дикої риби містить йоду в чотири рази більше, а заліза, омега-3 й вітамінів А і В – у півтора рази.
Влада Закарпаття розкрила складну схему, пов'язану з незаконною видачею довідок ВЛК (військово-лікарської комісії), які дозволяють…
У російських пропагандистських каналах з'явилися повідомлення про начебто місцезнаходження військової бази НАТО на Яворівському полігоні…
На Київщині планують відремонтувати підвальне приміщення у психоневрологічному інтернеті, облаштувавши у ньому укриття. Проте питання…
Бунт у ТЦК намагався підняти в минулому засуджений громадянин — це провокація, яка матиме наслідки.…
Прикордонний пункт пропуску Медика-Шегині буде закрито для вантажівок із завтрашнього дня з 9:00, оскільки польські…
Американський мільярдер Стівен Лінч, який має бізнес у Росії, звернувся до уряду США з проханням дозволити…