Червоний перець, відомий своїм пікантним смаком і здатністю надавати стравам особливу гостроту та аромат, виявився справжньою скарбницею корисних речовин.
Наукові дані підтверджують, що різні види червоного перцю сприяють збільшенню тривалості життя завдяки високому вмісту антиоксидантів. Крім того, цей овоч є багатим джерелом вітамінів А, В і С, – пояснюють дієтологи.
Експерти рекомендують урізноманітнити свій раціон, додаючи чилі та чорний перець до білкових страв, супів, та тушкованих овочів.
При помірному вживанні перець приносить неоціненну користь організму.
У грудні президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт №12178, який з 1 січня 2025 року ліквідував…
У лютому 2025 року Головна санітарна інспекція Польщі (GUS) розпочне всеосяжну перевірку пунктів вакцинації, яка…
У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт №12429, який передбачає суттєві зміни в оподаткуванні імпортованих товарів, зокрема…
Порівняно високі зарплати держслужбовців та їхніх керівників неодноразово ставали об'єктом суспільної уваги та критики. В умовах військового…
У січні 2025 року в Україні різко активізувалися шахраї, які використовують Telegram-канали для маніпуляцій із…
Російська Федерація закупила понад 22 тис. верстатів з числовим програмним керуванням, компонентів і витратних матеріалів…