Червоний перець, відомий своїм пікантним смаком і здатністю надавати стравам особливу гостроту та аромат, виявився справжньою скарбницею корисних речовин.
Наукові дані підтверджують, що різні види червоного перцю сприяють збільшенню тривалості життя завдяки високому вмісту антиоксидантів. Крім того, цей овоч є багатим джерелом вітамінів А, В і С, – пояснюють дієтологи.
Експерти рекомендують урізноманітнити свій раціон, додаючи чилі та чорний перець до білкових страв, супів, та тушкованих овочів.
При помірному вживанні перець приносить неоціненну користь організму.
Російська Федерація закупила понад 22 тис. верстатів з числовим програмним керуванням, компонентів і витратних матеріалів…
Воєнний стан та загальна мобілізація в Україні продовжується. При цьому військовозобов'язані, які мають право на відстрочку,…
Магнітна буря червоного рівня охопить нашу планету через сильний спалах та викиду корональної маси (СМЕ)…
Україні потрібна цензура у воєнний час, яка буде спрямована насамперед на чутливу інформацію. Про це…
У медичному світі нерідко трапляються шокувальні випадки. Так, приміром мама зі США перенесла дві інтенсивні…
Командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України Олексій Неіжпапа відреагував на скандал із "генеральськими преміями", про який…