Червоний перець, відомий своїм пікантним смаком і здатністю надавати стравам особливу гостроту та аромат, виявився справжньою скарбницею корисних речовин.
Наукові дані підтверджують, що різні види червоного перцю сприяють збільшенню тривалості життя завдяки високому вмісту антиоксидантів. Крім того, цей овоч є багатим джерелом вітамінів А, В і С, – пояснюють дієтологи.
Експерти рекомендують урізноманітнити свій раціон, додаючи чилі та чорний перець до білкових страв, супів, та тушкованих овочів.
При помірному вживанні перець приносить неоціненну користь організму.
У 2025 році в Україні набули чинності нові правила призначення допомоги для людей з інвалідністю,…
В Україні запроваджуються нові правила, які передбачають штрафи та навіть евакуацію автомобіля за наявність у…
Прем'єр-міністр Британії Кір Стармер оголосив про призначення першої в історії жінки на посаду начальника Секретної…
Іран здійснив новий потужний ракетний обстріл території Ізраїлю, завдавши значних руйнувань у декількох регіонах та…
З початком нового тижня, 16 червня, погода в Україні почне стабілізуватися. Опадів стане менше, вони…
На валютному ринку України євро продовжує встановлювати історичні рекорди. Вперше офіційний курс євро, встановлений Національним…