Червоний перець, відомий своїм пікантним смаком і здатністю надавати стравам особливу гостроту та аромат, виявився справжньою скарбницею корисних речовин.
Наукові дані підтверджують, що різні види червоного перцю сприяють збільшенню тривалості життя завдяки високому вмісту антиоксидантів. Крім того, цей овоч є багатим джерелом вітамінів А, В і С, – пояснюють дієтологи.
Експерти рекомендують урізноманітнити свій раціон, додаючи чилі та чорний перець до білкових страв, супів, та тушкованих овочів.
При помірному вживанні перець приносить неоціненну користь організму.
Відповідно до законодавства України, пенсійний вік становить 60, 63 або 65 років залежно від наявного…
У канадському місті Едмонтон неочікувано виявили одну з робіт легендарного художника Жана-Поля Ріопеля. Картину знайшли на смітнику.…
Україна офіційно приєдналася до авіаційної цифрової системи НАТО, що дозволить українським літакам координувати дії з…
Компанія Meta, яку очолює Марк Цукерберг, бере участь у розробці військових пристроїв доповненої реальності для армії…
Депутат Держдуми Росії Андрій Картаполов заявив про можливу втрату Україною великих міст у разі відмови…
На заході Німеччини 31 травня на житловий будинок упав легкомоторний літак – загинули пілотеса та ще одна людина. Про…