Червоний перець, відомий своїм пікантним смаком і здатністю надавати стравам особливу гостроту та аромат, виявився справжньою скарбницею корисних речовин.
Наукові дані підтверджують, що різні види червоного перцю сприяють збільшенню тривалості життя завдяки високому вмісту антиоксидантів. Крім того, цей овоч є багатим джерелом вітамінів А, В і С, – пояснюють дієтологи.
Експерти рекомендують урізноманітнити свій раціон, додаючи чилі та чорний перець до білкових страв, супів, та тушкованих овочів.
При помірному вживанні перець приносить неоціненну користь організму.
Як відомо, за останній час до БРІКС приєдналось багато нових країн. Але як цей геополітичний блок виглядає…
В січні 2025 року ФОПи вперше повинні заплатити військовий збір, запроваджений податковими змінами наприкінці 2024-го. Якщо…
Після ракетного удару РФ по столичній Лук’янівці, який стався 18 січня, ворог атакує місто лише…
Речник Кремля Дмитро Пєсков відреагував на заяву президента США Дональда Трампа про "допоміжну" роль СРСР…
Новообраний президент США Дональд Трамп привітав свою дружину Меланію з річницею шлюбу. Пара вже 20…
Сонячні панелі є одним з найпопулярніших джерел відновлювальної енергії. І чимало людей встановлюють панелі вдома,…