Люди вірять, що сало небезпечне для фігури через свою калорійність. Однак медики назвали корисні властивості продукту, чим розвіяли цей міф, u-news.com.ua
Організм отримає велику користь, якщо людина щодня буде з’їдати шматочок сала з житнім хлібом і часником. Фахівці розповіли, що арахідонова кислота, яка входить до складу продукту, присутня в головному мозку людини, серці, нирках та інших органах. Виходячи з цього слід регулярно заповнювати її запас, щоб поліпшити здоров’я.
Свиняче сало захищає клітини організму від вільних радикалів, які є причиною утворення злоякісних пухлин. Воно має антиоксидантні властивості.
Пацієнтам з цукровим діабетом лікарі настійно рекомендують додати в свій раціон сало – справжню панацею через вітаміну А, що міститься в ньому, завдяки якому поліпшується робота підшлункової залози, що стимулює вироблення інсуліну. Також дана група низькомолекулярних органічних сполук зміцнює імунітет і загальний стан, особливо в сезон ГРВІ.
Що стосується вітаміну Е, який міститься в салі, то він бере участь в циркуляції крові, прискорює загоєння ран і відновлення клітин організму. Однак перед тим, як ввести продукт в свій щоденний раціон, обов’язково потрібно проконсультуватися з дієтологом. Фахівці відзначають, що не потрібно його їсти у великій кількості, щоб не нашкодити здоров’ю.
Автор книжки «Так, мем: таємне життя королівських слуг» Том Квінн заявив в інтерв'ю Fox News…
Президент США Дональд Трамп підписав указ, який скасовує право нелегальним мігрантам та особам без паспортів…
З 1 квітня відбудеться черговий етап перерахунку пенсій, але лише для однієї категорії отримувачів. Підвищення…
Засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск назвав трьох людей, яких вважає найрозумнішими у світі та…
OpenAI представила свій новий генератор зображень для ChatGPT, який компанія називає "найбільш просунутим". Головна відмінність нового…
Закон №4235-IX, який в лютому підписав президент України, передбачає продовження строку проходження медичного огляду обмежено придатними до 5…