Люди вірять, що сало небезпечне для фігури через свою калорійність. Однак медики назвали корисні властивості продукту, чим розвіяли цей міф, u-news.com.ua
Організм отримає велику користь, якщо людина щодня буде з’їдати шматочок сала з житнім хлібом і часником. Фахівці розповіли, що арахідонова кислота, яка входить до складу продукту, присутня в головному мозку людини, серці, нирках та інших органах. Виходячи з цього слід регулярно заповнювати її запас, щоб поліпшити здоров’я.
Свиняче сало захищає клітини організму від вільних радикалів, які є причиною утворення злоякісних пухлин. Воно має антиоксидантні властивості.
Пацієнтам з цукровим діабетом лікарі настійно рекомендують додати в свій раціон сало – справжню панацею через вітаміну А, що міститься в ньому, завдяки якому поліпшується робота підшлункової залози, що стимулює вироблення інсуліну. Також дана група низькомолекулярних органічних сполук зміцнює імунітет і загальний стан, особливо в сезон ГРВІ.
Що стосується вітаміну Е, який міститься в салі, то він бере участь в циркуляції крові, прискорює загоєння ран і відновлення клітин організму. Однак перед тим, як ввести продукт в свій щоденний раціон, обов’язково потрібно проконсультуватися з дієтологом. Фахівці відзначають, що не потрібно його їсти у великій кількості, щоб не нашкодити здоров’ю.
Смерть — це неминуча частина життя, яку кожна жива істота рано чи пізно переживає. Вона…
Експертка з прибирання і засновниця Perfectly Imperfect Ліндсі розкрила простий спосіб, як відіпрати сильно брудні білі…
У деяких випадках укус кліща може викликати у людини розвиток алергії на червоне м'ясо. На…
У Чехії набув чинності закон Lex Ukraine VII, який суттєво змінює умови медичного страхування для…
В Україні готують пенсійну революцію. Уряд обіцяє запустити нову накопичувальну систему, яка має нарешті доповнити…
Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ (МВС) в Києві оголосив два масштабних тендери на закупівлю…