Сьогодні Землю накриє потужна магнітна буря: що не можна робити

Сьогодні, 19 червня, прогнозують потужні спалахи на Сонці, а це означає, що нас накриє потужна магнітна буря, яка досягне жовтого рівня небезпеки.

Магнітна буря — це результат взаємодії сонячного вітру з магнітним полем Землі. Бурі тривають від кількох годин до кількох днів, а їхня інтенсивність, за даними метеорологів, безпосередньо впливає на наше самопочуття і настрій.

19 червня 2024 року прогнозують потужні спалахи на Сонці, а це значить, що нас накриє потужна магнітна буря, яка досягне жовтого рівня небезпеки. Вона триватиме до 23 червня.

Що не можна робити в період магнітної бурі:

  1. Конфліктувати з ким-небудь: у період магнітних бур люди можуть бути більш дратівливими і схильними до конфліктів. Намагайтеся уникати ситуацій, які можуть призвести до сварок.
  2. Перевантажувати себе роботою: уникайте надмірного фізичного та розумового навантаження. Енергетична нестабільність може призвести до перевтоми.
  3. Вживати алкоголь: алкоголь, кофеїн та інші стимулятори можуть посилити відчуття дисбалансу і викликати занепокоєння.
  4. Приймати важливі рішення: вважається, що в такі періоди інтуїція може бути менш надійною, і тому краще відкласти важливі рішення до більш стабільного часу.
  5. Зловживати ворожіннями і магічними ритуалами: енергетична нестабільність може негативно позначитися на результатах ворожінь і ритуалів, роблячи їх менш точними або навіть такими, що вводять в оману.

Що рекомендують робити в період магнітної бурі?

  1. Стежити за самопочуттям: будьте уважні до сигналів вашого тіла та емоційних станів під час магнітної бурі. Записуйте свої відчуття і реакції, щоб краще зрозуміти, як вони пов’язані зі змінами погоди.
  2. Медитація: період магнітної бурі вважається підходящим часом для медитації та внутрішньої роботи. Енергія посилюється, і це може допомогти поглибити медитативні практики.
  3. Очисні ритуали: цей час підходить для проведення ритуалів очищення, як фізичного (прибирання будинку), так і духовного (очищення аури, енергетичних полів).
  4. Практики заземлення: рекомендується проводити більше часу на природі, ходити босоніж по землі, займатися йогою або іншими практиками, які допомагають заземлитися.
  5. Дихальні вправи: глибоке дихання та інші дихальні техніки можуть допомогти стабілізувати енергетичний стан і знизити стрес.
Ольга Степанова

Recent Posts

Світла не буде по 12 годин: а всі, хто живе вище 9-го поверху ще й замерзнуть

Високі поверхи буде складно опалювати через відключення електрики, — заявив голова ради Української асоціації поновлюваної енергетики…

7 хв. ago

У США стався вибух на оборонному заводі: там виготовляли снаряди для України

У Камдені (штат Арканзас, США) стався вибух на оборонному заводі. Через це двоє людей отримали…

12 хв. ago

До 97 грн за кубометр: в Одеській області підвищили тариф на воду, — ЗМІ (документ)

Новий тариф на воду в сумі майже 97 гривень за кубометр встановив виконавчий комітет Подільської…

16 хв. ago

Як не погладшати під час відпустки: 7 ефективних порад від дієтологів

Набір ваги під час відпустки не є неминучим. Досить дотримуватися простих рекомендацій, щоб контролювати споживання…

30 хв. ago

Безугла пояснила, чому почала “війну з генералітетом” та що не так із Сирським

Народна депутатка Мар’яна Безугла готує звернення на чинного очільника Збройних сил України Олександра Сирського та колишнього головнокомандувача…

34 хв. ago

Щоб не залишитись без машини чи квартири: як дізнатися, чи є у вас прихований штраф від ТЦК

Від 24 лютого 2022 року триває масштабна агресія Росії проти України. За цей час хтось…

36 хв. ago