Ніхто не помітив: дівчина прийшла в лікарню в одязі лікаря і почала лікувати пацієнтів (фото)

У Лондоні (Англія) 20-річна Круена Здрафкова, яка мріяла стати лікарем, прийшла в лікарню, вдягнула медичні рукавички й спробувала надати допомогу пацієнту. Про це пише The Sun.

Дівчина видавала себе за лікарку на ім’я Христина. Медичний персонал повірив у її історію і довірив їй пацієнта. Вона оглянула чоловіка і ввела йому в рот невідому речовину за допомогою шприца. Того ж дня Здрафкова перевірила кілька медичних голок і навіть сіла в машину швидкої допомоги.

Через три дні вона знову прийшла в лікарню, цього разу зі стетоскопом і паперами. Однак до того моменту персонал уже розібрався, що ніякої Христини не існує, і викликав поліцію. Жінку заарештували.

Дівчина видавала себе за лікарку на ім’я Христина Фото: The Sun

Стало відомо, що Здрафкова приїхала до Великої Британії з Болгарії. У 14 років вона вийшла заміж і вже народила близнюків. Жінка завжди мріяла стати лікарем, але сімейні обставини не дозволили їй здобути медичну освіту і почати працювати.

На суді адвокат Здрафкової наголосив, що жінці підозріло легко вдалося проникнути в лікарню та отримати доступ до ліків і хворих. Хоча пацієнт, з яким вона взаємодіяла, фізично не постраждав, суд зазначив, що йому було завдано психологічної шкоди. Здрафкову засудили до року громадських робіт і заборонили відвідувати лікарні без необхідності.

“Пацієнти мають почуватися в безпеці та впевненості, що їх лікує кваліфікований лікар. Схоже, ви плекали мрію стати лікарем, але, чесно кажучи, це не може вважатися пом’якшувальною обставиною. Тобі тоді було лише 19, а зараз лише 20, я приймаю твою незрілість і наївність”, — заявила суддя Фіона Баррі.

Романчук Микола

Recent Posts

Експерт роз’яснив “оподаткування пенсій” в Україні

Нещодавно в українських ЗМІ з'явилася неправдива інформація про оподаткування пенсій. Журналіст та експерт з пенсійного…

14 хв. ago

Лукашенко загадково зник

Прес-служба Лукашенка опублікувала загадкову новину про його розмову зі старшим сином. Повідомляється, що 14 жовтня…

24 хв. ago

Назвали причину, чому росіяни страчують українських полонених

На різних ділянках фронту фіксують випадки страти українських військовополонених росіянами. Це свідчить, що розстріли полонених…

33 хв. ago

Північна Корея підірвала міжкорейські дороги

Північна Корея підірвала ділянки міжкорейських доріг і залізничних ліній на своєму боці. Про це заявив Об'єднаний…

49 хв. ago

Трамп заявив, що Путін попереджав його про вторгнення в Україну

Кандидат на пост президента США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що «дуже добре ладнає з Путіним».…

60 хв. ago

Україною шириться лихоманка Західного Нілу

Вірус лихоманки Західного Нілу розповсюджується Україною і становить серйозну загрозу. Про це розповів заступник міністра охорони здоров’я…

1 годину ago