Мінімум калорій. Дієтологи назвали 3 літніх фрукта, від яких не можна погладшати

Літо — ідеальний час для того, щоб привести фігуру до ладу і схуднути, оскільки достаток сезонних фруктів та овочів сприяє цьому процесу. Відкрийте для себе три літніх фрукти, в яких особливо мало калорій, але багато поживних речовин. Ці фрукти ідеально підійдуть для перекусу і не тільки вгамують тягу до солодкого, а й принесуть масу користі для організму. Про це пише Fit For Fun.

Ці три фрукти універсальні: вони не тільки мають прекрасний смак, а й підтримують ваше здоров’я завдяки своїм поживним речовинам. На думку експертів з харчування, вони ідеально підходять для постачання організму важливими вітамінами, не порушуючи водночас баланс калорій.

Ці три фрукти ви можете їсти на перекус без вагань, оскільки вони містять мінімальну кількість калорій і не завадять вам ефективно скидати вагу.

Полуниця

Фото: Pixabay

Полуниці містять лише 32 калорії на 100 грамів і є зіркою серед низькокалорійних фруктів. Вони не тільки багаті на вітамін С, а й ідеально підходять для вгамування почуття голоду між прийомами їжі.

Сезон полуниці досить короткий, тому встигніть вдосталь насолодитися цією ягодою та запастися корисними вітамінами. В інший час можна використовувати заморожені ягоди, вони також корисні, як і свіжі.

Папайя

Фото: Freepik

Слідом за полуницею слідує папайя з калорійністю 32 калорії, що являє собою екзотичні ласощі, які завдяки своїм ферментам сприяють травленню та забезпечують сяючу шкіру.

Крім того, що папайя вгамує відчуття голоду і дасть вам ситість на тривалий час, ви отримаєте бонус у вигляді чистої здорової шкіри.

Малина

Фото: Pexels

Не звертайте уваги на їхній розмір, адже малина, яка містить лише 34 калорії, містить велику кількість клітковини й антиоксидантів.

Включіть ці фрукти та ягоди у свій щоденний раціон і насолоджуйтеся їхньою солодкістю без докорів сумління. Влітку, в сезон овочів і фруктів, важливо по максимуму урізноманітнити своє харчування, щоб отримати всі необхідні нутрієнти і зміцнити імунітет.

Ольга Степанова

Recent Posts

Як пройти ВЛК та отримати законне звільнення від служби: записки очевидця

Громадський діяч Владислав Бовсуновський ділиться особистим досвідом — як проходити ВЛК та отримати звільнення з…

2 хв. ago

Можливостей менше, вимог більше: Польща змінює правила для українців

У Польщі планують запровадити обмеження на кількість іноземних студентів у вищих навчальних закладах. Деякі університети…

4 хв. ago

Скільки коштують 100-доларові купюри зразка 2006 року: відповідь НБУ

Всі банкноти іноземної валюти, справжність яких підтверджена з використанням лічильників та детекторів, повинні прийматися банківськими установами до…

29 хв. ago

Трамп радився з Путіним, чи відправляти зброю Україні: деталі

Під час президентства Дональда Трампа у 2017 році він радився з російським диктатором Володимиром Путіним,…

35 хв. ago

Блогер Карма заявив про погрози зброєю з боку співробітника ТЦК (відео)

Блогер Ніколас Карма (справжнє ім'я Микола Бучак) заявив про збройний напад під час зйомок у…

36 хв. ago

Україну хочуть масово заселити африканцями через виїзд українців до Європи

За офіційною статистикою, 6 мільйонів українців уже виїхали до Європи, а близько 1-2 млн —…

45 хв. ago