Хліб приносить користь організму, але за умови правильного вживання. Фахівці попереджають, що якщо з’їдати кілька разів шматків, але згодом це може обернутися негативними наслідками.
Багато дієтологів радять прибирати з раціону хліб, тим, хто намагається стежити за фігурою або намагається скинути зайву вагу. Вважається, що продукт сприяє повноті. Частково це так, але не без нюансів.
Якщо говорити про якісний і здоровий хліб, але його виняток із раціону буде помилкою. Наприклад, хліб із цільного зерна дає організму клітковину, насичує вітамінами групи В та Е, а також мінеральними речовинами, такими як залізо, цинк, селен.
Водночас білий хліб із пшеничного борошна може спровокувати появу проблем із травленням, стрибки рівня цукру та загострення почуття голоду. Такий продукт не варто вживати на регулярній основі.
Фахівці наголошують, що зловживання хлібобулочними виробами загалом небезпечне для здоров’я. Щоб хліб приносив користь, потрібно з’їдати за добу не більше 100-200 г продукту.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов’язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
З початком осіннього сезону багатьом жінкам хочеться змін – додати романтичності у свою зовнішність. Але не…
У ніч проти 20 вересня в Кемеровській області Росії сталися одразу три землетруси. Жителі відчули поштовхи, у…
У центрі Тернополя кілька п'яних чоловіків співали російський шансон. "Концерт" відбувався на Театральній площі недалеко…
Батарея, розроблена вченими з китайського університету Сучжоу, використовує енергію радіоактивного розпаду — процесу, який відбувається…
Чим сильнішою та тривалішою буде підтримка України, тим швидше може завершитися війна, розв'язана Росією. За…
В умовах економічної кризи, спричиненої вторгненням в Україну, Росія спробувала відмовитися від торгівлі із Заходом…