Хліб приносить користь організму, але за умови правильного вживання. Фахівці попереджають, що якщо з’їдати кілька разів шматків, але згодом це може обернутися негативними наслідками.
Багато дієтологів радять прибирати з раціону хліб, тим, хто намагається стежити за фігурою або намагається скинути зайву вагу. Вважається, що продукт сприяє повноті. Частково це так, але не без нюансів.
Якщо говорити про якісний і здоровий хліб, але його виняток із раціону буде помилкою. Наприклад, хліб із цільного зерна дає організму клітковину, насичує вітамінами групи В та Е, а також мінеральними речовинами, такими як залізо, цинк, селен.
Водночас білий хліб із пшеничного борошна може спровокувати появу проблем із травленням, стрибки рівня цукру та загострення почуття голоду. Такий продукт не варто вживати на регулярній основі.
Фахівці наголошують, що зловживання хлібобулочними виробами загалом небезпечне для здоров’я. Щоб хліб приносив користь, потрібно з’їдати за добу не більше 100-200 г продукту.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов’язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…
Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…
Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…
Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…
Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…
У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…