Хліб приносить користь організму, але за умови правильного вживання. Фахівці попереджають, що якщо з’їдати кілька разів шматків, але згодом це може обернутися негативними наслідками.
Багато дієтологів радять прибирати з раціону хліб, тим, хто намагається стежити за фігурою або намагається скинути зайву вагу. Вважається, що продукт сприяє повноті. Частково це так, але не без нюансів.
Якщо говорити про якісний і здоровий хліб, але його виняток із раціону буде помилкою. Наприклад, хліб із цільного зерна дає організму клітковину, насичує вітамінами групи В та Е, а також мінеральними речовинами, такими як залізо, цинк, селен.
Водночас білий хліб із пшеничного борошна може спровокувати появу проблем із травленням, стрибки рівня цукру та загострення почуття голоду. Такий продукт не варто вживати на регулярній основі.
Фахівці наголошують, що зловживання хлібобулочними виробами загалом небезпечне для здоров’я. Щоб хліб приносив користь, потрібно з’їдати за добу не більше 100-200 г продукту.
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов’язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
За останні місяці ціни на курячі яйця в Україні відчутно зросли. Як розвиватиметься ситуація далі…
Обмін паспорта-книжечки на ID-картку можливий за бажанням власника, але існують ситуації, коли це необхідно зробити…
Українцям розповіли, як часто позбавляють ухилянтів прав керувати автомобілем. Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна. Одним із заходів,…
Вартість яловичини в Україні знову поповзла вгору, і поки що ніяких сигналів про зниження цін…
Викручування керма до упора здається зручним у тісних місцях, як-от паркінги чи двори. Однак це створює…
Скандал з витоком надсекретних даних про удари США по Ємену з чату Signal отримав продовження. У середу…