Магнітна буря 10 вересня 2024 року: чим небезпечний цей день

10 вересня відбудеться магнітна буря, яка може вплинути на людей. Метеозалежні люди можуть відчути тривожність, дратівливість, невизначеність в ухваленні рішень, а також загострення хронічних хвороб.

Магнітна буря — це результат взаємодії сонячного вітру з магнітним полем Землі. Бурі тривають від кількох годин до кількох днів, а їхня інтенсивність, за даними метеорологів, безпосередньо впливає на наше самопочуття і настрій.

Чого очікувати від магнітної бурі 10 вересня?

Уже днями, 10 вересня, відбудеться магнітна буря амплітудою близько 4 балів, що вважається магнітною бурею середньої інтенсивності. Магнітні бурі вважаються періодами енергетичної нестабільності, які можуть впливати як на фізичний стан, так і на емоційну гармонію людини. Ось чого очікувати метеозалежним людям від магнітної бурі 10 вересня:

  1. Емоційна нестабільність: магнітна буря може викликати сплески тривоги, дратівливості або навіть депресивних настроїв. Людина може почуватися більш напруженою, ніж зазвичай.
  2. Фізична слабкість: часто відзначаються головні болі, втома, зниження концентрації, що езотерики пов’язують із порушенням енергетичного балансу в організмі.
  3. Очищення і трансформація: вважається, що магнітна буря може сприяти активному енергетичному чищенню — як у тілі, так і в аурі. Це може бути час для позбавлення від старих емоцій, установок і переходу до нового етапу в житті.
  4. Підвищена інтуїція: у деяких людей під час магнітних бур може посилюватися інтуїція і чутливість до тонких енергій. Це гарний час для самоаналізу і медитацій.

Поради на період магнітної бурі:

  1. Медитації та дихальні практики: заспокійливі техніки допоможуть відновити баланс і гармонізувати енергетику, знизити рівень стресу і напруги.
  2. Уникайте конфліктів: постарайтеся уникати ситуацій, де можуть виникнути конфлікти, оскільки емоційна нестабільність може зробити їх більш гострими.
  3. Земляні практики: проведення часу на природі, робота із землею (наприклад, садівництво), прогулянки допоможуть заземлитися і стабілізувати енергетичний стан.
  4. Захист від негативної енергії: використовуйте захисні практики, наприклад, візуалізацію світлового щита, який оточує ваше тіло, або носіть талісмани, що захищають від енергетичних впливів.
  5. Пийте більше води: вода допоможе очищенню як фізичного, так і енергетичного тіла, підтримуючи процес оновлення.
Коломієць Надія

Recent Posts

Як мешканцям багатоповерхівок пережити зиму без світла: поради експертів

Мешканцям багатоквартирних будинків варто подбати про автономне живлення насосної групи, яке забезпечить подачу тепла і…

6 хв. ago

Зсув ґрунту спричинив 200-метрове цунамі, яке 9 днів розхитувало Землю: його чули вчені на всій планеті

У вересні 2023 року вчені виявили таємничий сейсмічний сигнал, який тривав дев’ять днів поспіль. Міжнародна команда експертів…

17 хв. ago

З “Газпрому” хочуть здерти останнє: у компанії можуть відсудити десятки мільярдів

Російський газовий монополіст "Газпром" порушив умови постачання газу до Європи і тепер може заплатити за…

26 хв. ago

Жінка продала все заради круїзу навколо світу: зрештою, її «викинули» з корабля (фото)

Американка Дженні Фенікс, розлучена мама двох дітей з Флориди, продала майже все своє майно, щоб…

47 хв. ago

На Волині ТЦК та поліція силою затримали 22-річного студента, який не підлягає мобілізації

У Волинській області ТЦК та поліція силою затримали 22-річного студента, який не підлягає мобілізації. Про…

56 хв. ago

Тосканську віллу королеви Вікторії виставили на продаж за 50 млн євро

Вілла Palmieri, улюблене місце відпочинку королеви Вікторії, розташована на пагорбах на околиці Флоренції, виставлена на…

1 годину ago