Жінка, яка п’ять разів на день їла в “Макдональдсі”, невпізнанна після схуднення на 57 кг

Жінку, яка п’ять разів на день харчувалася в “Макдональдсі”, тепер не впізнати після того, як вона втратила майже 60 кілограмів.

Про це пише Daily Star.

24-річна Джилліан Чемп страждала на розлад харчової поведінки у віці 15 років і з’їдала по декілька сніданків у “Макдональдсі”, коробку пундиків і їжу на виніс майже щодня протягом багатьох років.

Її вага стрімко зросла, вона витрачала до 500 доларів на місяць на доставлення їжі і від сорому почала ховати порожні обгортки від свого нареченого, 25-річного Гоуміна Ганегзарріна.

До 20 років її вага подвоїлася, сягнувши 127 кг та розміру XXXXL, який вона приховувала від усіх камер. Але однієї ночі вона подивилася на себе в дзеркало і заприсяглася змінитися.

Джилліан Чемп / Фото: SWNS

Вона зменшила свої порції, почала вивчати дієтологію та займатися фізичними вправами.

До червня 2023 року Джилліан схудла до 70 кілограмів – після того, як втратила майже половину своєї ваги, і скинула ще 4,5 кг, зробивши операцію з видалення зайвої шкіри вартістю 22 000 доларів.

Тепер вона “постійно фотографується”, бо її впевненість у собі захмарна – і навіть працює консультантом із питань ваги, щоб допомогти іншим почуватися так само.

Джилліан Чемп / Фото: SWNS

Джилліан із Вірджинії, США, розповіла: “У дитинстві я вважала себе гладкою, навіть коли не була такою, бо мала погані стосунки з їжею. Коли у мене розвинувся розлад харчової поведінки, я буквально не могла припинити їсти. Я почувалася жахливо через це і ненавиділа ожиріння, але не знала, як зупинитися. Одного вечора я побачила свій живіт, що звисав з-під сорочки, і подумала: “Не можу повірити, що я це з собою зробила”. Я почала худнути, але це не завжди було легко – пам’ятаю, як сиділа і плакала, що це “занадто важко”. Але коли я побачила, що цифра на вагах зменшується, я зрозуміла, що можу це зробити, тож продовжила. Озираючись назад, я ніколи не думала, що зможу дотримуватися цієї дієти, але я така щаслива, що змогла”.

Джилліан Чемп / Фото: SWNS

Джилліан зізналася, що боролася з переїданням від підліткового віку, що призвело до значного збільшення ваги. Вона балувалася в “Макдональдсі”, з’їдала цілу коробку пундиків, набираючи колосальні 5 000 калорій, поки її чоловік Гоумін працював механіком, підступно приховувала докази, перш ніж він повертався додому.

У міру того, як кілограми набиралися, впевненість Джилліан у собі різко впала, вона почала уникати камер і не позувати на сімейних фотографіях. Джилліан зізналася: “Я не могла витримати більше 30 хвилин, я була настільки гладкою, що ледве могла рухатися. У мене були проблеми зі спиною і постійний біль у ногах – я навіть боялася вставати з дивана, щоб просто сходити до туалету”.

Джилліан Чемп / Фото: SWNS

Потім Джилліан відкрила для себе просту істину – що споживання меншої кількості калорій, ніж вона спалює, є ключем до скидання зайвих кілограмів. Вона зосередилася на приготуванні страв з високим вмістом білка та об’ємом, щоб залишатися ситою, але з низьким вмістом калорій, виявивши, що може відтворити багато своїх улюблених страв у більш здоровий спосіб.

Ставши більш активною, вона почала включати такі вправи, як аквааеробіка та гірські походи, до свого щоденного розпорядку дня.

Джилліан Чемп / Фото: SWNS

Накопичивши грошей і отримавши трохи коштів від свого батька та нареченого, вона зробила операцію з видалення зайвої шкіри. Відтоді вона зберігає свою мініатюрну фігуру – і щаслива як ніколи.

Джилліан Чемп / Фото: SWNS
Джилліан Чемп / Фото: SWNS
Ольга Степанова

Recent Posts

Дослідження довели, що вживання кеш’ю допоможе сповільнити старіння

Якщо ви турбуєтеся про те, щоб ваш організм працював добре в будь-якому віці, то варто підійти…

22 хв. ago

ФОПів надумали серйозно потрусити: будуть підвищувати і додавати податки

В Україні задля подолання проблем наповнення бюджету можуть запровадити військовий збір для ФОПів. Зараз він становить 1,5%.…

33 хв. ago

Погода дасть жару. Синоптики дали прогноз на робочий тиждень в Україні

Весь робочий тиждень в Україні литимуть дощі - як повсюдно, так і місцями, як із…

40 хв. ago

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Починаючи з 18 травня, у військовозобов'язаних буде 60 днів, щоб оновити дані, але навіть добровільний…

52 хв. ago

В Ірані почали молитися за здоров’я президента, гелікоптер якого зазнав аварії

В Ірані почали молитися за здоров’я президента Ебрагіма Раїсі. Як повідомляє агентство Tabnak, молитви проводяться у мазарі…

1 годину ago

Росія відкриває новий фронт у війні в Україні, – USA Today

Новий російський наступ забрав кілометри територій поблизу Харкова, але надання нової зброї США та нездатність Росії…

1 годину ago