Вечеря першого красеня Голлівуду Джорджа Клуні: чим харчується зірка

Зірки Голлівуду мають свої секрети – так, знаменитий актор, двічі визнаний журналом People як “найсексуальніший чоловік” серед зірок Джордж Клуні, раз на тиждень дозволяє собі особливу страву. Хтось би міг сказати про неї: “Це суцільні калорії”!. 

Йдеться про піцу, якою актор за часів роботи над фільмом “Загадкове вбивство 2” встиг пригостити колег Адама Сендлера та Дженніфер Еністон. Як зазначає видання Allrecipes, зірковий каст оцінив страву Клуні.

Видання пише, що про гастрономічну слабкість актора розповіла ЗМІ його шеф-кухар Вівіана Фріцці. Жінка працює на родину Клуні з 2013 року та стверджує, що щотижня він разом з дружиною Амаль влаштовують собі вечір піци.

Смакують зірки класичною італійською “Маргаритою”, обираючи за гарнір салат рукола, стверджує Фріцці. ЗМІ підкреслює, що в цьому немає нічого дивного, адже родина Клуні проводить більшу частину вільного часу на озері Комо в Італії, а на додачу, його шеф-кухар Фріцці – теж італійка.

ЗМІ нагадали, що робота над фільмом “Загадкове вбивство 2” теж тривала на озері Комо, тож Клуні скористався нагодою та запросив колег на один зі своїх знаменитих вечорів піци. Актор Адам Сендлер в ефірі “Шоу Еллен Дедженерес” пригадував про свій час у гостях таке: “Вони запросили Джен і мене… ми пішли до них додому. Вони приготували нам домашню піцу, і це був дивовижний час”. 

Якщо ви теж хочете скуштувати “вечерю Клуні”, відтворити цю страву дуже просто. ЗМІ радить:

“Почніть з базової піци “Маргарита” з томатним соусом, сиром моцарела та свіжим базиліком. Схоже, Клуні насолоджується піцою з легким салатом з руколи – подібно до того, як це робить Іна Гартен (американська письменниця – УНІАН). Вам краще вибрати салат без зайвої помпезності – наприклад, салат з дикої руколи або простий салат з руколою, щоб не перебивати смак піци”. 

Сніданок Єлизавети II – чим ласувала покійна королева Британії

Траур по королеві Єлизаветі II було оголошено 8 вересня 2022. Замість неї в Британії вже як два роки очолює монархію її син Чарльз (Карл III), однак це не заважає світу вивчати таємниці та улюблені звички знаменитої бабусі. Наприклад, розкрито два інгредієнти, які любила їсти монарх на сніданок. Цю страву легко приготувати самому собі вдома.

Ольга Степанова

Recent Posts

В Ірані почали молитися за здоров’я президента, гелікоптер якого зазнав аварії

В Ірані почали молитися за здоров’я президента Ебрагіма Раїсі. Як повідомляє агентство Tabnak, молитви проводяться у мазарі…

4 хв. ago

Росія відкриває новий фронт у війні в Україні, – USA Today

Новий російський наступ забрав кілометри територій поблизу Харкова, але надання нової зброї США та нездатність Росії…

16 хв. ago

Названо недорогі, але надійні авто: ви будете задоволені вибором

При виборі автомобіля багато людей прагнуть знайти баланс між надійністю та доступністю. На щастя, існує…

25 хв. ago

Повістку можуть вручити на роботі: Міноборони пояснило, що змінилося для тих, хто не у війську

В Україні 18 травня набув чинності оновлений закон про мобілізацію. Що змінилося – розповів речник Міністерства оборони…

36 хв. ago

Тайсон Фʼюрі пообіцяв приїхати в Україну з родиною (відео)

Англійський професійний боксер Тайсон Ф'юрі пообіцяв відвідати Україну, щоб побачитися з Олександром Усиком і його сім'єю після…

44 хв. ago

Кулінарний шедевр з “нічого”: таким салатом захочеться ласувати ціле літо

Любите смачні та ситні салати? Тоді пропонуємо приготувати смачну страву з пекінською капустою. Такий салат за рецептом "Добрих…

55 хв. ago