Квашена капуста має унікальний смак та великий вміст вітамінів, які так потрібні організму взимку. Сам продукт дуже корисний, як і його розсіл.
Медики стверджують, що сік квашеної капусти дуже позитивно впливає на організм за регулярного вживання.
Сама заготівля, яку ми звикли робити на зиму, містить такі мінерали, як натрій, калій, магній та кальцій.
Вони допомагають контролювати тиск, роботу серцево-судинної та нервової систем, а також зміцнюють кістки.
Крім того, молочнокислі бактерії, які є пробіотиками та пребіотиками, сприяють балансу кишкової мікрофлори. Також завдяки квашеній капусті мікрофлора починає виробляти спеціальні речовини, що допомагають запобігти розвитку діабету та накопиченню жиру.
Капуста допомагає від запорів, але при занадто частому споживанні – викликає діарею, тому жартувати з цим не варто. Так, лікарі рекомендують пити не більше однієї склянки соку квашеної капусти на добу. Завдяки цьому організм насититися вітамінами С, К, В9 та В12.
Крім того, на сік варто звернути увагу особливо жінкам, оскільки вітамін К у капусті бореться з целюлітом, виробляючи колаген та роблячи пружним тіло.
У жовтні жителі України зможуть спостерігати за двома яскравими зорепадами під назвою «Драконіди» та «Оріоніди»,…
В Україні зараз у розпалі грибний сезон. Нещодавно в Карпатах знайшли велетенський гриб. У мережі…
ВПО, які отримують пенсію в Ощадбанку, повинні проходити ідентифікацію кожні пів року. Про це повідомили на сайті Мінреінтеграції,…
Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху повідомив, що майже за рік після нападу ХАМАС на його країну, ЦАХАЛ воює…
В Україні нещодавно знизили призовний вік з 27 до 25 років. Звичайно, це породило думки…
В умовах зимового періоду, що наближається, який викликає особливе занепокоєння у багатьох українців через проблеми…