Квашена капуста має унікальний смак та великий вміст вітамінів, які так потрібні організму взимку. Сам продукт дуже корисний, як і його розсіл.
Медики стверджують, що сік квашеної капусти дуже позитивно впливає на організм за регулярного вживання.
Сама заготівля, яку ми звикли робити на зиму, містить такі мінерали, як натрій, калій, магній та кальцій.
Вони допомагають контролювати тиск, роботу серцево-судинної та нервової систем, а також зміцнюють кістки.
Крім того, молочнокислі бактерії, які є пробіотиками та пребіотиками, сприяють балансу кишкової мікрофлори. Також завдяки квашеній капусті мікрофлора починає виробляти спеціальні речовини, що допомагають запобігти розвитку діабету та накопиченню жиру.
Капуста допомагає від запорів, але при занадто частому споживанні – викликає діарею, тому жартувати з цим не варто. Так, лікарі рекомендують пити не більше однієї склянки соку квашеної капусти на добу. Завдяки цьому організм насититися вітамінами С, К, В9 та В12.
Крім того, на сік варто звернути увагу особливо жінкам, оскільки вітамін К у капусті бореться з целюлітом, виробляючи колаген та роблячи пружним тіло.
Чоловік, який отримав нове серце в результаті трансплантації, зрештою прожив життя, до жаху схоже на…
В Україні існує кілька видів повісток, які громадяни призовного віку можуть отримувати під час загальної мобілізації…
Корейська туристична компанія Korea International Travel Company випустила малобюджетну рекламу, щоб привернути увагу іноземних відпочивальників.…
В Україні можна вільно перевозити через кордон готівку до 10 тисяч євро без необхідності декларування…
В Україні відбулися суттєві зміни у процедурі зняття громадян із реєстраційного обліку у житлових приміщеннях.…
Вчені більше не лякають кліматичною кризою, яка обрушиться на планету в майбутньому, а прямо заявляють…