Фрукти вкрай важливі для організму, адже допомагають підтримувати здорову вагу.
Клітковина та вода у фруктах можуть подовжити відчуття ситості, тож після вживання фруктів ви можете почуватися ситими довше. Фрукти також мають низьку калорійність, і якщо ви їсте їх замість висококалорійної закуски, це може допомогти створити дефіцит калорій, що допоможе схуднути.
Перше місце серед усіх корисних фруктів, посідають яблука. Велике яблуко містить 5 грамів клітковини, яка є сумішшю розчинної та нерозчинної клітковини. Обидва типи потрібні для здоров’я, але розчинна клітковина допомагає регулювати апетит, затримуючи спорожнення шлунка, що довше забезпечує відчуття ситості.
Через твердість яблук, їх потрібно довше жувати, ніж деякі інші фрукти, і доведено, що тривале жування підвищує ситість.
Яблука також втягують воду в товсту кишку, що, як було встановлено, знижує апетит і бажання їсти пізніше вдень.
Крім того, люди, які їдять яблука, мають на 30% менше шансів страждати ожирінням, ніж ті, хто їх не їсть.
Більшість людей їдять занадто мало фруктів. Крім того, жодна їжа не може спричинити збільшення ваги; важлива загальна якість вашого раціону та те, чи відповідаєте ви потребам організму. Перевищення потреб вашого тіла в калоріях є причиною збільшення ваги, однак існує багато факторів, включаючи генетику та наявність їжі, які впливають на вагу тіла.
Військовозобов'язані громадяни України, які мають статус "обмежено придатних до військової служби", зобов'язані до 5 лютого…
Зарплата президента США вважається найвищою, хоча її сума не переглядалась вже понад декілька років. Президент…
У столичному хостелі Hostel Vshokoladi відмовилися обслуговувати групу, у складі якої був речник Військово-морських сил…
У суботу, 18 січня, правоохоронці повідомили чинному народному депутату України про підозру в організації незаконного…
Громадяни України можуть бути затримані терміном від трьох годин, якщо буде встановлено, що вони порушили…
Уряд схвалив постанову про диференціацію пільгового тарифу на електроенергію за рахунок механізму ПСО. Про це…