Що спалює жир на животі: кардіологиня зі США розповіла про два прості способи

Кардіологиня зі США Тіффані Пауелл-Уайлі в своєму недавньому інтерв’ю заявила, що існує всього два простих способи, які допомагають позбутися жиру на животі. Водночас, підкреслила фахівчиня, найважливіше значення відводиться не зайвій вазі людини, а кількості вісцерального жиру.

Насамперед, медикиня порекомендувала обов’язково додати в своє життя спортивні заняття. Щоб забути про неприємні складочки на животі буде достатньо 150 хвилин на тиждень займатися аеробним навантаженням. Вже зовсім скоро ви помітите, що жирові тканини почали значно зменшуватися.

Не менш важливим є й правильне харчування. Лікарка стверджує, якщо ви хочете позбутися жиру на животі, обов’язково забудьте про вживання будь-яких солодких газованих напоїв. Замість них додайте до свого раціону побільше клітковини. Також щодня потрібно їсти цитрусові, різноманітні фрукти, особливо яблука, ячмінь та висівки (зокрема, вівсяні і рисові).

Кардіологиня впевнена (і це довели декілька досліджень), що всього лише 10 г розчинної клітковини допомагає спалити приблизно 4% вісцерального жиру.

Якщо ви будете дотримуватися цих простих правил, то вже зовсім скоро зможете легко позбутися великого живота. Додатково, якщо у вас є будь-які шкідливі звички (як-от куріння чи вживання алкоголю), від них також краще відмовитися. Це дасть ще один великий повштовх до схуднення.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибухало та горіло: у Воронезькій області Росії дрони атакували кілька підприємств

У ніч проти 5 жовтня у Воронезькій області (РФ) лунали вибухи. Там фіксували безпілотники та…

26 секунд ago

Чоловіки, які не оновили дані у ТЦК, не зможуть отримати бронь від мобілізації

В Україні триває повномасштабна війна й військовозобов'язані чоловіки підлягають мобілізації. Але є категорія громадян країни,…

36 секунд ago

Для хлопців у вишах введуть нове правило: доведеться пройти кожному

З наступного навчального року в українських університетах для хлопців вводять обов’язкову військову підготовку, відмова від…

10 хв. ago

Графіки відключень електроенергії повернуться: українців уже попередили

Очікується, що ситуація з електропостачанням в Україні залишиться стабільною до середини листопада, якщо не відбудеться…

18 хв. ago

Телеведуча оголосила про власну смерть: “побачимось на іншому боці”

Популярна австралійська телеведуча Фіона Макдональд оприлюднила новину про свою власну смерть у віці 67 років.…

28 хв. ago

ПВК “Вагнер” у Малі: що сталося з найманцями, які потрапили в полон до туарегів, — Reuters

У ПВК "Вагнер" заявили, що їхній найманець, якого повстанці-туареги в Малі взяли в полон живим,…

38 хв. ago