Що спалює жир на животі: кардіологиня зі США розповіла про два прості способи

Кардіологиня зі США Тіффані Пауелл-Уайлі в своєму недавньому інтерв’ю заявила, що існує всього два простих способи, які допомагають позбутися жиру на животі. Водночас, підкреслила фахівчиня, найважливіше значення відводиться не зайвій вазі людини, а кількості вісцерального жиру.

Насамперед, медикиня порекомендувала обов’язково додати в своє життя спортивні заняття. Щоб забути про неприємні складочки на животі буде достатньо 150 хвилин на тиждень займатися аеробним навантаженням. Вже зовсім скоро ви помітите, що жирові тканини почали значно зменшуватися.

Не менш важливим є й правильне харчування. Лікарка стверджує, якщо ви хочете позбутися жиру на животі, обов’язково забудьте про вживання будь-яких солодких газованих напоїв. Замість них додайте до свого раціону побільше клітковини. Також щодня потрібно їсти цитрусові, різноманітні фрукти, особливо яблука, ячмінь та висівки (зокрема, вівсяні і рисові).

Кардіологиня впевнена (і це довели декілька досліджень), що всього лише 10 г розчинної клітковини допомагає спалити приблизно 4% вісцерального жиру.

Якщо ви будете дотримуватися цих простих правил, то вже зовсім скоро зможете легко позбутися великого живота. Додатково, якщо у вас є будь-які шкідливі звички (як-от куріння чи вживання алкоголю), від них також краще відмовитися. Це дасть ще один великий повштовх до схуднення.

Ольга Степанова

Recent Posts

За яких умов військовозобов’язаний може відмовитися від проходження ВЛК

В Україні все частіше виникають ситуації, коли призовники стикаються з порушеннями під час проходження військово-лікарської комісії (ВЛК).…

45 секунд ago

Сильної спеки не буде: субота потішить українців теплом (карта)

У суботу, 6 липня, сильна спека дасть українцям невеликий перепочинок - у більшості областей температура…

5 хв. ago

Українці з авто можуть не отримати субсидії у липні: кого це торкнеться

Деяким категоріям одержувачів субсидій в Україні з 1 липня не буде автоматично продовжено їхнє призначення. Залежить це…

12 хв. ago

Моторошне відкриття: група крові людини може змінюватися

Якщо виходити з японської теорії, за якою характер залежить від групи крові, то, виходить, можна стати іншою…

17 хв. ago

Ховався на горищі: затримано експрокурора, який відгуляв скандальне весілля у Львові

Колишнього скандального прокурора Ростислава Ільницького, який відзначився лакшері весіллям у Львові з ексспівробітницею ДБР, затримано. Він ховався…

26 хв. ago

Конфлікт із ТЦК у Ворохті: Дикий заявив, що застосував би зброю на ураження (відео)

Ветеран АТО, колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий заявив, що застосував би зброю на…

53 хв. ago