Categories: Гламур

Анджеліна Джолі спровокувала чутки про роман із британським репером

Голлівудську суперзірку Анджеліну Джолі, яка представляє на Венеціанському кінофестивалі фільм “Марія”, помітили в компанії британського репера й активіста Акали, пише People.

Пару побачили, коли вони йшли разом із готелю, де зупинилася Енджі.

У соцмережах одразу поповзли чутки про те, що між 49-річною акторкою та 40-річним музикантом — роман, проте близькі до знаменитостей джерела спростували домисли. За їхніми словами, Джолі дружить з Акалою і його дівчиною Шанель, яка теж була у Венеції.

“Вони поділяють одну й ту саму пристрасть, коли справа стосується соціальних і гуманітарних проблем. За ці роки вони зробили кілька спільних робіт, присвячених глобальним проблемам, таким як права людини. Енджі дуже високо відгукується про нього”, — заявив інформатор.

Раніше In Touch стверджував, що актриса зустрічалася з музикантом “понад рік”. Однак джерело People стверджує, що Джолі “наразі вільна і не зустрічається ні з ким серйозно”.

Уперше про роман зірок заговорили ще в травні минулого року, коли Акала приєднався до Джолі та її доньок Захари і Шайло на літературному фестивалі в Калабаші на Ямайці. За словами очевидця, він їх опікував і оберігав.

Через півроку вони Джолі та Акала знову зустрілися в Мілані, де повечеряли разом.

Акала — уроджений Кінгслі Джеймс Маклін Дейлі — починав як репер, перш ніж зайнятися політичним активізмом, підтримавши колишнього депутата від Лейбористської партії Джеремі Корбіна на загальних виборах у Великій Британії 2017 року. Його старша сестра — також відома співачка і реперка Ms. Dynamite, в миру Найомі МакЛін-Дейлі. Вона випустила низку хітів на початку 2000-х років з її дебютним альбомом A Little Deeper, який виграв престижну премію Mercury Music Prize.

Наразі Акала перебуває у стосунках із Шанель Ньюман, яка є співзасновницею і виконавчою продюсеркою музики Акали і Hip-hop Shakespeare Company.

Ольга Степанова

Recent Posts

Намагаються послабити Буданова: Умєров звільнив двох заступників начальника ГУР

Міністр оборони Рустем Умєров звільнив двох заступників голови ГУР Кирила Буданова без його відома. Про це повідомляє "Бабель" із…

7 хв. ago

“Їх не потрібно шукати”: адвокатка розповіла, хто перший отримає повістки поштою

З 17 липня в Україні почали надсилати поштою повістки, направлені ТЦК на сервери "Укрпошти". Вони були…

15 хв. ago

“Задумався про реінкарнацію”: ЗМІ розкрили нюанси візиту Путіна до монгольських шаманів

Під час нещодавніх відвідин Монголії російський лідер Володимир Путін відвідував "шаманів", бо замислився над своєю реінкарнацією та…

22 хв. ago

Розкрито ланцюжки виробництва і поставок іранських “Шахедів” для ЗС РФ (інфографіка)

Україна запровадила санкції проти 40 юридичних та 6 фізичних осіб, у відповідь на передачу Іраном…

31 хв. ago

В яких органах влади найбільше зростуть зарплати (список)

Найбільше зросте фонд оплати праці у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі та в Бюро економічної безпеки Проєктом…

40 хв. ago

Перевірки пройдуть усі: за що газова служба може оштрафувати на 100 тис. грн

В Україні тривають перевірки газового обладнання. Фахівці газових служб також перевіряють лічильники. Такі інспекції можуть призвести…

48 хв. ago