Categories: Гламур

Названо найстильнішу королівську особу року. І це не Кейт Міддлтон

35-річна племінниця короля Великої Британії Чарльза III, принцеса Беатріс, очолила список найстильніших знаменитостей 2024 року за версією журналу Tatler. Останніми роками вона часто з’являється на сторінках модних журналів і вже встигла завоювати звання ікони стилю. Тривала відсутність на публіці Кейт Міддлтон, яка була бездоганним прикладом для наслідування для модниць усього світу, також зіграла свою роль у списку найстильніше вдягнутих знаменитостей.

Принцеса Беатріс — єдина королівська особа, яка потрапила до цього списку, обійшовши таких сильних претенденток як принцеса Уельська, герцогиня Сассекська та її молодша сестра принцеса Євгенія. Уміння орієнтуватися в трендах, залишаючись автентичною своєму образу, — талант, яким повною мірою володіє принцеса.

Фото: Getty Images

Беатріс завжди виявляла жвавий інтерес до моди. Їй подобається безліч дизайнерських брендів, від Monique Lhuillier, Richard Quinn і Erdem до Needle & Thread і The Vampire’s Wife.

Вона також велика прихильниця суконь Beulah London, настільки, що в неї є 10 їхніх нарядів у різних кольорах. Принцеса дуже любить обручі та головні убори від Self Portrait, ME+EM і The Kooples. А коли справа доходить до її взуття та аксесуарів, то тут вона сповідує принцип: “Чим сміливіше, тим краще”. В її колекції є все — від лоферів Gucci Horsebit і балеток Chanel до клатча Sophia Webster ‘Wifey’ і туфель Aquazurra, в яких вона блищала на Аскоті цього року.

Капелюшок від Філіпа Трейсі, в якому принцеса Беатріс була на весіллі принца Вільяма і Кейт Міддлтон, обговорюють досі Фото: Getty Images

Дружина італійського аристократа Едоардо Мапеллі Моцці також знає, як укладати волосся. Вона була першою королівською особою, яка одягла модну пов’язку на голову на гала-вечорі MET 2018 року, і часто прикрашає свої сукні дівочим бантом.

Що стосується інших знаменитостей, які потрапили до списку, то десятку замикає перша леді Великої Британії леді Вікторія Стармер, дружина нового прем’єр-міністра Великої Британії. Вона вже встигла прославитися своїм стилем.

Список найстильніших знаменитостей 2024 року:

  1. Принцеса Беатріса Йоркська
  2. Джейд Голланд Купер
  3. Круз Бекхем
  4. Лорд Вільям Гордон-Леннокс
  5. Аннабель Елліот
  6. Ану Хіндуджа
  7. Саша Етвуд
  8. Люсі Ван Страубензі
  9. Бен Чілвелл
  10. Леді Вікторія Стармер
Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

41 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

42 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

44 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

54 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

56 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

58 хв. ago