Categories: Гламур

Невже вирок: епічна війна Бреда Пітта й Анджеліни Джолі добігає кінця

Голлівудські зірки були втягнуті в неприємне розбирання з того часу, як розлучилися у 2016 році. Наразі адвокати обох сторін завершують фінальні переговори, щоб поставити крапку в епічній юридичній війні Анджеліни та Бреда. Усі питання планують остаточно вирішити до літа 2024 року.

60-річний актор спочатку вимагав угоди 50/50 щодо опіки всіх шістьох дітей, троє з яких приймальні, троє – біологічні. Однак тепер Пітт не заперечує це питання. Це означає, що 48-річна зірка «Малефісенти» збереже основну фізичну опіку над дітьми, тоді як у колишнього чоловіка залишаться права на побачення. Одним із чинників, що вплинули на рішення володаря премії «Оскар», став той факт, що деякі діти вже досягли повноліття і тепер можуть самостійно вирішувати, чи спілкуватися їм з батьком.

Анджеліна Джолі з дітьми

У старших прийомних дітей – 22-річного Меддокса, 20-річного Пакса та 19-річної Захари – складні стосунки з Бредом. За законом, на них уже не поширюються жодні угоди про опіку. Під питанням залишилися лише рідні діти – 17-річна Шайло та 15-річні двійнята Нокс та Вів’єн. Проте артист упевнений, що Джолі затягуватиме процес до того моменту, поки вони не досягнуть повноліття. Тому в подальших судах він просто не бачить сенсу.

Пітт не бачить сенсу в судах

Пакс не розмовляв з прийомним батьком з моменту сумнозвісної бійки на борту приватного літака, яка і поклала край шлюбу Енджі та Пітта. Хлопець більше не розглядає актора «Бійцівського клубу» як батька. У 2020 році на своїй сторінці в соцмережах він назвав Бреда «засранцем світового класу» та «негідною людиною», яка змусила дітей тремтіти від страху.

Крім того, стало відомо, що Захара відмовилася від подвійного прізвища Джолі-Пітт. Вона в коледжі як «Захара Джолі».

«Це приклад хрестоматійного батьківського відчуження дітей від батька. Анджеліна з самого початку мала намір розтягнути розлучення доти, доки молодшим дітям не виповниться 18 років», – цитує Daily Mail інсайдера з оточення Пітта.

Анджеліна та Захара

Однак близький друг Джолі став на її захист.

«Бреду нема кого звинувачувати, крім себе. Все, чого хоче Анджеліна, – це зцілити їхню родину і рухатися далі», – повідомив інсайдер.

В цей час колишнє подружжя все ще поділяє свій маєток з виноробною у Франції. Вважається, що нова кохана Пітта Інес де Рамон допомогла йому пережити важке розлучення з актрисою.

Пітт та Інес де Рамон
Ольга Степанова

Recent Posts

Київ піднявся на перше місце в світі за забрудненістю повітря: не виходьте на вулицю

Через пожежі в екосистемі на Київщині українська столиця посіла перше місце в світі за рівнем…

1 хв. ago

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

10 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

23 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

33 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

46 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

1 годину ago