Categories: Гламур

Анджеліна Джолі в красивій шифоновій сукні з’явилася на прем’єрі фільму про Марію Каллас (фото)

Знаменита американська акторка Анджеліна Джолі мала приголомшливий вигляд, коли 29 серпня прибула на човні в готель Excelsior на Венеціанський кінофестиваль, пише Daily Mail.

49-річна зірка приїхала на захід для просування свого останнього фільму “Марія”, прем’єра якого відбудеться в четвер увечері. Анджеліна мала невимушений вигляд у відносно скромній коричневій шифоновій сукні з хитромудрим драпіруванням хрест-навхрест у формі ромба на талії. Вона доповнила образ туфлями на підборах у тон і сонцезахисними окулярами. З прикрас на ній були тільки лаконічні сережки і каблучка з діамантом. Актриса вийшла з човна і помахала рукою шанувальникам.

Анджеліна Джолі у Венеції, 29 серпня 2024 рокуФото: Getty Images

Фільм “Марія” — біографічна драма про оперну співачку Марію Калле, її роль зіграла Джолі, режисер — Пабло Ларраін, продюсером виступила компанія Fremantle. У картині Валерія Голіно зіграла сестру Калле Якінті, а Халук Білгінер зіграв Арістотеля Онассіса. Фільм розповідає історію життя знаменитої співачки. Калле в останні свої роки страждала від проблем із зором, через які майже осліпла. У картині також показана її сумна смерть у Парижі.

“Я дуже серйозно ставлюся до відповідальності за життя і спадщину Марії. Я зроблю все, що зможу, щоб впоратися з цим завданням”, — заявила раніше Анджеліна. Відомо, що Джолі пощастило носити у фільмі деякі справжні речі Каллас, зокрема вінтажні хутряні вироби з архівної колекції Массімо Кантіні Парріні. Зірка Голлівуду і раніше грала відомих людей: 1998 року вона зіграла роль трагічної супермоделі Джії Каранджі у фільмі “Джіа”, а 2007 року зіграла журналістку Маріану Перл у фільмі “Могутнє серце”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Землю накрила магнітна буря червоного рівня: що треба знати

20 вересня сонячна активність підвищилась до К-індексу 7. Це червоний рівень, який відповідає сильним геомагнітним…

6 хв. ago

Повінь у Європі: Будапешт іде під воду. ФОТО

Повені, які у середині вересня охопили Центральну та Східну Європу, дійшла до Угорщини. Дунай, що вийшов із берегів,…

19 хв. ago

Стало відомо, яка буде ціна офіційних iPhone 16 в Україні

27 вересня в Україні розпочнуться офіційні продажі нової лінійки смартфонів iPhone 16, яка включає чотири…

31 хв. ago

Окупанти направили «Шахед» у бік Хмельницької АЕС

Росія продовжує ядерний шантаж, направляючи ракети та дрони в бік українських АЕС. У ніч на…

42 хв. ago

Демократи закликають Гарріс збільшити свою присутність у ЗМІ — The Hill

Люди, близькі до кампанії Гарріс, стверджують, що вони застосовують багатогранний підхід до завоювання голосів виборців,…

52 хв. ago

Загальна мобілізація: відстрочку тепер можна оформити дистанційно

Якщо необхідно відтермінувати мобілізацію, необхідно подати певні документи. Нещодавно Верховна Рада вирішила продовжити воєнний стан…

59 хв. ago