Categories: Гламур

Анджеліна Джолі різко покращала заради молодого коханця

Останніми роками якщо Анджеліну Джолі обговорювали, то обов’язково звертали увагу на її втомлений вигляд – у Мережі мільйони коментарів про її нездоровий колір обличчя та руки, схожі на сухі гілки. Усе це результат емоційних проблем, які виникли на тлі розлучення з Бредом Піттом. Голлівудські зірки не змогли розлучитися мирно і билися буквально за кожну сферу свого життя – майно, опіка над дітьми, а у випадку з Піттом ще й просто право бачити своїх спадкоємців.

Однак останнім часом у житті Анджеліни, здається, настала світла смуга. Акторка знову з величезним ентузіазмом береться за проєкти та опікується не лише дітьми, а й своїм особистим життям.

Новий імідж Джолі. Фото: Getty Images

Зараз зірка «Малефісенти», за інформацією закордонних ЗМІ, зустрічається з репером Akala (справжнє ім’я репера – Кінгслі Маклін Дейлі). Нещодавно закохані навіть провели дві ночі в лондонському готелі The Corinthia – там в Анджеліни є власний номер люкс.

«Пара провела разом ніч середи й четверга, нікуди не виходила. У п’ятницю Akala покинув готель на одній з машин Анджеліни – за кілька годин до прем’єри її нового фільму на Британському кінофестивалі. Вони використовували різні машини й запасні виходи, щоб зберегти свої стосунки в таємниці», – повідомляє The Sun.

Уперше за довгий час акторка закохана і щаслива – це не може не позначатися на зовнішньому вигляді.

Akala. Фото: Getty Images

Актриса представила фільм «Марія» на кінофестивалі Американського інституту кіномистецтва. Анджеліна порадувала своїх прихильників новою об’ємною зачіскою – тепер в Анджеліни розкішні локони, які переходять з темного у світло-каштановий колір.

Для червоної доріжки акторка вбралася в золоту сукню, яка сліпуче виблискувала в променях прожекторів і фотоспалахів. Елегантна чорна накидка з рукавами дала змогу створити ансамбль, який цілком пасував би й героїні Джолі – Марії Каллас.

Розкішні локони. Фото: Getty Images

Нагадаємо, «Марія» – біографічний фільм про легендарну оперну співачку Марію Каллас, роль якої зіграла Анджеліна Джолі. Фільм уже бурхливо обговорюють у Мережі, актрисі пророкують як мінімум номінацію на «Оскар», як максимум – володіння жаданим титулом ЕГОТ (це позначення, присвоєне людям, які отримали всі чотири нагороди – «Еммі», «Ґреммі», «Оскар» і «Тоні»).

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Наживалися на померлих громадянах: столична приватна нотаріус організувала шахрайську схему

У Києві злочинна група на чолі з приватним нотаріусом привласнили понад 1 млн грн з…

27 хв. ago

Новий спосіб виклику в ТЦК: яке сповіщення можуть отримати чоловіки

Військовозобов'язані в Україні мали оновити свої військово-облікові дані. Однак в певних випадках таких дій недостатньо і…

38 хв. ago

У ресторані три дні подавали піцу з канабісом: чим це закінчилося

Відома піцерія Yeti's Pizza у місті Стоутон, штат Вісконсін, США, ненавмисно три дні подавала піцу…

50 хв. ago

Що не так із мобілізацією в Україні: чому Захід приречено опускає руки

Українське суспільство дуже болісно сприймає тему мобілізації. Тим часом, вирішальним чинником у затяжній війні є…

59 хв. ago

Король Великої Британії змінив раціон харчування через боротьбу із раком

Король Великої Британії змінив раціон харчування після новини про рак. Він на якийсь час відмовився від обіду,…

1 годину ago

У Москві з’явився новий фонтан із бруду та палок

У понеділок, 28 жовтня, в Росії у центрі Москви з-під землі піднявся величезний стоп бруду.…

1 годину ago