Categories: Гламур

Анджеліна Джолі різко покращала заради молодого коханця

Останніми роками якщо Анджеліну Джолі обговорювали, то обов’язково звертали увагу на її втомлений вигляд – у Мережі мільйони коментарів про її нездоровий колір обличчя та руки, схожі на сухі гілки. Усе це результат емоційних проблем, які виникли на тлі розлучення з Бредом Піттом. Голлівудські зірки не змогли розлучитися мирно і билися буквально за кожну сферу свого життя – майно, опіка над дітьми, а у випадку з Піттом ще й просто право бачити своїх спадкоємців.

Однак останнім часом у житті Анджеліни, здається, настала світла смуга. Акторка знову з величезним ентузіазмом береться за проєкти та опікується не лише дітьми, а й своїм особистим життям.

Новий імідж Джолі. Фото: Getty Images

Зараз зірка «Малефісенти», за інформацією закордонних ЗМІ, зустрічається з репером Akala (справжнє ім’я репера – Кінгслі Маклін Дейлі). Нещодавно закохані навіть провели дві ночі в лондонському готелі The Corinthia – там в Анджеліни є власний номер люкс.

«Пара провела разом ніч середи й четверга, нікуди не виходила. У п’ятницю Akala покинув готель на одній з машин Анджеліни – за кілька годин до прем’єри її нового фільму на Британському кінофестивалі. Вони використовували різні машини й запасні виходи, щоб зберегти свої стосунки в таємниці», – повідомляє The Sun.

Уперше за довгий час акторка закохана і щаслива – це не може не позначатися на зовнішньому вигляді.

Akala. Фото: Getty Images

Актриса представила фільм «Марія» на кінофестивалі Американського інституту кіномистецтва. Анджеліна порадувала своїх прихильників новою об’ємною зачіскою – тепер в Анджеліни розкішні локони, які переходять з темного у світло-каштановий колір.

Для червоної доріжки акторка вбралася в золоту сукню, яка сліпуче виблискувала в променях прожекторів і фотоспалахів. Елегантна чорна накидка з рукавами дала змогу створити ансамбль, який цілком пасував би й героїні Джолі – Марії Каллас.

Розкішні локони. Фото: Getty Images

Нагадаємо, «Марія» – біографічний фільм про легендарну оперну співачку Марію Каллас, роль якої зіграла Анджеліна Джолі. Фільм уже бурхливо обговорюють у Мережі, актрисі пророкують як мінімум номінацію на «Оскар», як максимум – володіння жаданим титулом ЕГОТ (це позначення, присвоєне людям, які отримали всі чотири нагороди – «Еммі», «Ґреммі», «Оскар» і «Тоні»).

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Google розробляє штучний інтелект під назвою “Джарвіс”

Google готує штучний інтелект під назвою "Project Jarvis", який обіцяє стати справжнім помічником у браузері…

25 хв. ago

Помер мультимільйонер Аднан Ківан: він був найбільшим арабським інвестором в Україні

У понеділок, 28 жовтня, на 62-му році життя помер Аднан Ківан, відомий український мультимільйонер арабсько-сирійського…

33 хв. ago

А ось це вже не жарти: за борги з комуналки можна залишитися без житла

Заборгованість за комунальні послуги в Україні досягла критичних обсягів. Деяким громадянам загрожує арешт майна та…

55 хв. ago

Магнітна буря накрила Землю: вчені попереджають про можливе посилення

Потужна магнітна буря вже впливає на Землю і може стати ще сильнішою через недавній сонячний…

59 хв. ago

Іран пообіцяв дати жорстку відповідь на атаку Ізраїлю: що відомо

Тегеран готовий застосувати «всі наявні інструменти» у відповідь на недавній авіаудар Ізраїлю по військових об’єктах…

1 годину ago

Чому ТЦК почали “полювати” на чоловіків у нічних клубах та ресторанах, відповіли у WSJ

Україна активізує мобілізацію, проводячи рейди в людних місцях, таких як концертні зали, елітні магазини в Києві…

1 годину ago