Categories: Гламур

Дівчина ексглави МЗС Дмитра Кулеби показала кадри спільної подорожі (фото, відео)

Співвласниця видавництва “Книголав” і співзасновниця агенції KSN communications Світлана Павелецька, кохана ексміністра закордонних справ Дмитра Кулеби, розповіла, що вперше за довгий час вирвалася у відпустку, яку спланували за неї. Вона разом із Дмитром подорожувала Україною і показала фотографії із Закарпаття.

“Дуже давно я не була у відпустці. І здається, ніколи не була у відпустці, яку спланували за мене. А тут так пощастило. Не буду далі хвалитися, тільки скажу — як є можливість — поїдьте Україною. Дихайте, їжте, пийте і любіть. І не забувайте читати”, — йдеться у підписі до знімків.

До посту вона додала свій список найкращих місць для відпочинку, серед яких — санаторний комплекс “Деренівська Купіль” у селі Нижнє Солотвино, еко-ферма “Зелений гай”, майстерня вовняних виробів “Гушка” тощо.

На відео, опублікованих у каруселі, модно побачити, як Світлана варить сир, гуляє цікавими місцями та слухає гру на цимбалах у виконанні чоловіка у вишиванці. Вона також показала пейзажі Карпат і фото з Дмитром.

Про свої стосунки Павелецька вперше розповіла у квітні минулого року, привітавши Кулебу з днем народження.

У травні 2024 року вона дала велике інтерв’ю порталу WoMo, де розкрила подробиці свого особистого життя і деталі роману з тоді ще главою МЗС.

“Для мене його посада завжди залишається за дужками. Найголовніша людина в моєму житті — мій Дмитро, а те, що він міністр закордонних справ, це його професія. Я теж у його житті є найголовнішою жінкою, але не як видавчиня чи комунікаційниця, а просто як його Світлана”, — зазначила вона.

Після того як Кулеба подав у відставку, вона публічно підтримала його, опублікувавши зворушливий пост:

“Знаю, ти нічого не напишеш. А я напишу — що пишаюся тобою. Пишалася кожну секунду раніше, пишаюся зараз і пишаюся кожну секунду після. Просто як українка. А як твоя дівчина — люблю безмежно. І дякую за кожну мить і для мене, і для нас”.

Євгенія Кулеба, ексдружина Дмитра, є депутатом Київської міської ради, і в них є син і донька. У квітні 2022-го подружжя офіційно розлучилося. Світлана також виховує сина від чоловіка, з яким давно розлучена, і який багато років живе за кордоном.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Генсек ООН стурбований ліквідацією лідера «Хезболли» Насралли

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш висловив глибоку стурбованість через ескалацію конфлікту між Ізраїлем та ліванським…

3 хв. ago

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання.…

13 хв. ago

Пенсію можна збільшити: у ПФУ розповіли, як забезпечити собі спокійнішу старість

Для українців відкрито заробляння стажу не лише на офіційній роботі. Позаторік було ухвалено рішення, що…

17 хв. ago

“Нам потрібна Росія”: в Австрії не хочуть обривати зв’язку з Москвою

Росія не готова до переговорів щодо завершення свого вторгнення до України. Проте в Австрії вважають, що Європа…

21 хв. ago

Ліквідація лідера «Хезболли». Ізраїль перебуває в стані підвищеної готовності

Ізраїль перебуває у стані підвищеної готовності до ширшого конфлікту після того, як стало відомо про ліквідацію…

22 хв. ago

Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти

"Всеукраїнська школа онлайн" модернізувала свої інструменти для дистанційного та змішаного навчання, повідомляє Міністерство освіти і…

26 хв. ago