Categories: Гламур

Принцу Гаррі відмовили в охороні на території Великої Британії

Принцу Гаррі не буде надана поліцейська охорона у Великій Британії після відмови з боку суду. Герцог наполягав, що охороняти мають його разом із сім’єю.

Про це повідомляє People.

Принцу Гаррі відмовили в охороні: подробиці

Так, наявність охорони Гаррі домагався через суд. Влада Великої Британії позбавила його такого права 2020 року, коли він разом із Меган Маркл відмовилися від королівських обов’язків.

Принц раніше публічно говорив, що побоюється за безпеку своєї сім’ї, включно з дружиною Меган і своїми двома дітьми. На тлі цього він звернувся до суду з твердженням, що його наражають на небезпеку незаконно.

28 лютого суддя Високого суду Пітер Лейн підтримав рішення уряду Великої Британії та Виконавчого комітету із захисту королівських осіб про відмову Гаррі в охороні на території держави.

– Рішення не було ірраціональним або протизаконним. Рішення не було затьмарене процесуальною несправедливістю, – підсумував суд.

Утім, герцог планує оскаржити це рішення. За словами захисту члена королівської сім’ї, Гаррі та його близькі мають отримати такі самі можливості, як і інші.

– Герцог Сассекський сподівається, що він доб’ється справедливості в Апеляційному суді і не дає жодних подальших коментарів, поки справа перебуває на стадії розгляду, – заявили представники герцога.

Ольга Степанова

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

36 секунд ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

2 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

4 хв. ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

6 хв. ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

8 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

9 хв. ago