Categories: Гламур

Джонні Депп тужить за своїми найпотворнішими днями: Усілякі штуки відбувалися

Голлівудський актор презентував свою нову режисерську роботу на 81-му Венеційському кінофестивалі на початку вересня 2024 року. Нещодавно Джонні провів спеціальний показ картини в Сан-Себастьяні на узбережжі в Іспанії. «Моді» – автобіографічний фільм, який розповідає про кілька божевільних днів із життя художника Амедео Модільяні.

На пресконференції зірка саги «Пірати Карибського моря» порівняв своє життя з долею геніального художника. Він згадав своє болісне розлучення з Ембер Герд і подальші судові розгляди, які широко обговорювалися в пресі.

«У кожного персонажа є своя історія, я впевнений, що можу сказати про те, що теж пройшов через багато чого тут і там. … Можливо, наш фільм не перетворився на мильну оперу. Я маю на увазі, в буквальному сенсі, він не транслювався по телебаченню», – іронічно висловився Депп, викликавши напад сміху в залі.

Ембер Герд і Джонні Депп. Фото: Getty Images

Володар премії «Золотий глобус» згадав про те, як починалася його кар’єра в Голлівуді, він, так само як і Модільяні, пройшов довгий шлях, перш ніж отримав визнання.

«Бачити цих людей на порозі слави… Для мене є щось прекрасне в тих днях, коли я жив у крихітній квартирі-студії недалеко від Голлівудського бульвару в небезпечному районі. Ці дні були важкими. Вони були грубими, потворними, вони були дивними, усілякі штуки відбувалися, але вони були прекрасні», – висловився Депп.

Триразовий номінант на премію «Оскар» потрапив під культуру скасування і ледь не позбувся кар’єри в Голлівуді через звинувачення в домашньому насильстві, які висунула проти нього Ембер Герд. Він насилу зміг очистити репутацію і повернутися до роботи.

«Ми всі проходимо через те, через що проходимо», – повідомив актор.

Зміг очистити репутацію. Фото: Getty Images

Головні ролі в картині зіграли Ріккардо Скамарчо й Аль Пачіно, у стрічці також задіяні Стівен ГремАнтонія ДеплаБрюно Гуері та інші актори. Дія фільму розгортається в Парижі в розпал Другої світової війни. Фільм фокусується на художнику і скульптору, який бореться зі своєю творчою свободою, гордістю і класовим снобізмом у пошуках визнання.

Володар іменної зірки на Алеї слави в Голлівуді зізнався, що на зйомки фільму його надихнув Аль Пачіно.

«Він сказав: “Гей, ти пам’ятаєш той фільм про Моді, в якому я знімався кілька років тому, я думаю, тобі слід зрежисирувати його”. З якоїсь причини вони побачили мене за кермом цієї дивної машини. А коли говорить Пачіно, ви маєте слухатися», – цитує Hollywood Reporter Джонні.

Аль Пачіно. Фото: Getty Images

Це друга режисерська робота відомого актора. У 1997 році він зняв свій фільм «Хоробрець», який був представлений на Каннському фестивалі. Партнером Деппа по картині став Марлон Брандо.

Джонні Депп був одружений з Ембер Герд з 2015 по 2017 рік. У 2018-му вийшла стаття для Washington Post, у якій акторка назвала себе «публічною персоною, що представляє проблему домашнього насильства». Судовий процес «Депп проти Герд» розпочався у 2022 році та закінчився визнанням акторки винною в наклепі на ексчоловіка.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди

Вже на вихідних, 28 та 29 вересня, в Україні очікується різка зміна погоди. В західних областях опуститься…

5 хв. ago

РФ накопичила ракети для нового масованого удару по Україні: коли може відбутися атака

Армія Російської Федерації може вдатися до потужної масованої ракетної атаки по Україні вже найближчими днями. Максимум — тижнями.…

9 хв. ago

Українські біженці у Чехії страждають від депресії: дані дослідження

Значна частина українських біженців, які проживають у Чехії, стикаються з проблемами психічного здоров'я. Зокрема, майже…

16 хв. ago

“Бояться руйнування”: РФ стягує до Кримського мосту додаткові системи ППО, — Риженко

Росія відновила рух Кримським мостом, але боїться нового потужного удару по ньому, тому стягує туди додаткові…

31 хв. ago

Яку техніку можна під’єднувати до портативної зарядної станції?

Портативні зарядні станції стають дедалі популярнішими завдяки своїй здатності забезпечувати резервне живлення під час вимкнення…

4 години ago

Один з найдорожчих у Лос-Анджелесі: як виглядає особняк Анджеліни Джолі за 25 мільйонів

Анджеліна Джолі – ікона стилю для поколінь. Бездоганний смак зірки поширюється, зокрема, і на її…

4 години ago