Categories: Гламур

Джонні Депп тужить за своїми найпотворнішими днями: Усілякі штуки відбувалися

Голлівудський актор презентував свою нову режисерську роботу на 81-му Венеційському кінофестивалі на початку вересня 2024 року. Нещодавно Джонні провів спеціальний показ картини в Сан-Себастьяні на узбережжі в Іспанії. «Моді» – автобіографічний фільм, який розповідає про кілька божевільних днів із життя художника Амедео Модільяні.

На пресконференції зірка саги «Пірати Карибського моря» порівняв своє життя з долею геніального художника. Він згадав своє болісне розлучення з Ембер Герд і подальші судові розгляди, які широко обговорювалися в пресі.

«У кожного персонажа є своя історія, я впевнений, що можу сказати про те, що теж пройшов через багато чого тут і там. … Можливо, наш фільм не перетворився на мильну оперу. Я маю на увазі, в буквальному сенсі, він не транслювався по телебаченню», – іронічно висловився Депп, викликавши напад сміху в залі.

Ембер Герд і Джонні Депп. Фото: Getty Images

Володар премії «Золотий глобус» згадав про те, як починалася його кар’єра в Голлівуді, він, так само як і Модільяні, пройшов довгий шлях, перш ніж отримав визнання.

«Бачити цих людей на порозі слави… Для мене є щось прекрасне в тих днях, коли я жив у крихітній квартирі-студії недалеко від Голлівудського бульвару в небезпечному районі. Ці дні були важкими. Вони були грубими, потворними, вони були дивними, усілякі штуки відбувалися, але вони були прекрасні», – висловився Депп.

Триразовий номінант на премію «Оскар» потрапив під культуру скасування і ледь не позбувся кар’єри в Голлівуді через звинувачення в домашньому насильстві, які висунула проти нього Ембер Герд. Він насилу зміг очистити репутацію і повернутися до роботи.

«Ми всі проходимо через те, через що проходимо», – повідомив актор.

Зміг очистити репутацію. Фото: Getty Images

Головні ролі в картині зіграли Ріккардо Скамарчо й Аль Пачіно, у стрічці також задіяні Стівен ГремАнтонія ДеплаБрюно Гуері та інші актори. Дія фільму розгортається в Парижі в розпал Другої світової війни. Фільм фокусується на художнику і скульптору, який бореться зі своєю творчою свободою, гордістю і класовим снобізмом у пошуках визнання.

Володар іменної зірки на Алеї слави в Голлівуді зізнався, що на зйомки фільму його надихнув Аль Пачіно.

«Він сказав: “Гей, ти пам’ятаєш той фільм про Моді, в якому я знімався кілька років тому, я думаю, тобі слід зрежисирувати його”. З якоїсь причини вони побачили мене за кермом цієї дивної машини. А коли говорить Пачіно, ви маєте слухатися», – цитує Hollywood Reporter Джонні.

Аль Пачіно. Фото: Getty Images

Це друга режисерська робота відомого актора. У 1997 році він зняв свій фільм «Хоробрець», який був представлений на Каннському фестивалі. Партнером Деппа по картині став Марлон Брандо.

Джонні Депп був одружений з Ембер Герд з 2015 по 2017 рік. У 2018-му вийшла стаття для Washington Post, у якій акторка назвала себе «публічною персоною, що представляє проблему домашнього насильства». Судовий процес «Депп проти Герд» розпочався у 2022 році та закінчився визнанням акторки винною в наклепі на ексчоловіка.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Журналіст знайшов африканського “двійника” Путіна

Український журналіст Леонід Швець порівняв російського диктатора Володимира Путіна з президентом Екваторіальної Гвінеї Теодоро Обіанг Нгема…

1 хв. ago

Один із найбідніших регіонів Росії став лідером за витратами на пам’ятники загиблим на війні в Україні

Журналісти російських опозиційних ЗМІ побічно підтвердили той факт, що на війну в Україну вирушають росіяни…

5 хв. ago

Стюардеса застерегла туристів від повторення поширеної помилки: стосується багажу

Ні для кого не секрет, що за туристами під час відпустки полюють полчища шахраїв і…

9 хв. ago

Штраф за ремонт авто: з водіїв здирають солідні суми за поширене порушення

Раніше для багатьох українських водіїв ремонт автомобіля просто на вулиці біля дому був звичайною справою.…

12 хв. ago

“Плюс сто мільярдів”: у Раді назвали критерії роботодавця для економічного бронювання

У Раді напрацювали концепцію економічного бронювання з врахуванням можливостей компаній, які працюють у регіонах з різним рівнем…

15 хв. ago

Міський радник 15 років підглядав за жінками у спальнях та ваннах, записуючи відео

Міський радник у Західному Йоркширі (Велика Британія), який керував ІТ-бізнесом, Роберт Голден використовував приховані камери,…

19 хв. ago