Categories: Гламур

Дочка Білла Гейтса підтвердила свої стосунки: хто став її обранцем (фото)

21-річна молодша дочка Білла Гейтса Фібі офіційно підтвердила свої стосунки з 25-річним Артуром Дональдом, старшим онуком легендарного музиканта Пола Маккартні. В онлайн-блозі Nylon вона опублікувала фото, на якому сидить на спині в молодого чоловіка, пише Hello. “Мій хлопець Артур підвіз мене після церемонії”, — підписала вона кадр.

Уперше пара з’явилася на публіці з нагоди закінчення Стенфордського університету.

Про роман Фібі та Артура почали говорити ще вісім місяців тому. Уперше закохані потрапили в заголовки газет ще в жовтні 2023 року, коли вона опублікувала в Instagram знімок пари в Парижі.

Деякий час потому молоді люди також були присутні на прем’єрі фільму “Ворожнеча: Капоте проти лебедів”, але Фібі тоді відмовилася коментувати свій статус стосунків.

Артур, який закінчив Єльський університет 2021 року за спеціальністю “Історія”, є старшим сином фотографині Мері Маккартні та її першого чоловіка, телепродюсера Алістера Дональда. Раніше ходили чутки, що 2018 року він зустрічався з донькою Різ Візерспун і Раяна Філіпа Авою.

Сім’ї нової пари вже підтримують тісні зв’язки одна з одною. Тітка Артура, модельєрка Стелла Маккартні, товаришує з матір’ю Фібі, Мелісою Гейтс.

“Навіть коли я була маленькою, вона надсилала мені різні речі і записочки, і я була так схвильована. Ми справді глибоко пов’язані”, — розповідала Фібі, яка отримала ступінь бакалавра наук у галузі біології людини.

До знайомства з онуком учасника The Beatles Фібі мала стосунки з темношкірим однокурсником по Стенфорду Робертом Россом.

Дівчина зізналася, що в мережі часто було багато неправдивої інформації про неї та її рідних.

“Хибні думки і теорії змови про мою сім’ю і мої стосунки з моїм хлопцем. На дворі 2023 рік. Мені набридли меми через міжрасові стосунки”, — скаржилася вона.

Фібі — висхідна світська левиця. Вона вже отримувала запрошення на покази Тижнів моди в Нью-Йорку і Парижі, елітні вечірки і зіркові заходи. Дівчина подружилася зі знаменитостями, стала вірусною зіркою соціальних мереж і навіть пройшла стажування в британському Vogue.

Фібі Гейтс — висхідна світська левицяФото: Getty Images

Білл і Мелінда, батьки Фібі, завжди говорили про те, що вони не допомагатимуть дітям у їхній кар’єрі, і вони самі мають усього досягти.

Ольга Степанова

Recent Posts

Потрібні не юристи, а трактористи: Кабмін готує масштабні зміни в освіті

Міносвіти розраховує збільшити кількість випускників дев’ятих класів, які обирають професійне спрямування, до 45%. Про це повідомив заступник міністра освіти…

3 хв. ago

Ні до 16 липня, ні після: кому не потрібно оновлювати дані до ТЦК

З 18 травня 2024 року набрав чинності новий закон про мобілізацію, який зобов’язує всіх військовозобов'язаних…

8 хв. ago

В Україні стрімко дешевшають літні ягоди: яка причина

Наприкінці червня 2024 року на українських ринках суттєво здешевшали сезонні ягоди. Ціни знизились через низку…

14 хв. ago

З чим носити штани палаццо влітку 2024: “ангел” Victoria’s Secret Ельза Госк поділилася порадою

Вишукані штани палаццо стали одним із ключових трендів літа 2024 року, але їх стильне поєднання з…

16 хв. ago

Податкова побачить рахунки українців за кордоном: що це означає — пояснила адвокатка

Податкова скоро отримає інформацію про стан банківських рахунків резидентів України за кордоном, а також цілу низку фінансової…

19 хв. ago

На Одещині у морі поруч з людьми вибухнула міна

В Одеській області у морі вибухнула міна. Всього за декілька метрів у воді плавали відпочивальники. Ймовірно,…

24 хв. ago