Categories: Гламур

Ніколь Кідман вимагала показувати їй еротичні кадри з Томом Крузом

Ніколь Кідман і Том Круз, які наприкінці 90-х ще перебували в офіційному шлюбі, знялися в легендарному фільмі Стенлі Кубрика «З широко закритими очима» 1999 року. За участю Ніколь і Тома виявилося багато відвертих сцен, у яких було складно зніматися, навіть бувши чоловіком і дружиною. «Коли я почала працювати зі Стенлі Кубриком, він сказав: “Я хочу, щоб ти була повністю оголена”. Я відповіла: “О, я навіть не знаю…”» – згадала Кідман.

У підсумку артистка і режисер знайшли компроміс для зйомок сексуальних сцен. Стенлі погодився включити в контракт Ніколь обов’язкову умову про те, що вона мала бачити всі свої оголені сцени до того, як вони потраплять до фінальної версії.

«Отже, ми дійшли чудової згоди, яка була закріплена в контракті. Він показував мені сцени з оголенням до того, як вони потрапляли у фільм. Тоді я могла б почуватися в цілковитій безпеці. Я хотіла переконатися, що не стоятиму там оголеною, а всі з мене сміятимуться», – повідомила зірка з австралійським корінням.

Ніколь Кідман. Фото: Getty Images

За словами Ніколь, їй допомогло розкріпачитися те, що Круз був добре відомий їй як партнер не тільки на екрані, а й у реальному житті. При цьому Кубрик використовував шлюб акторів як матеріал для фільму. «Із широко заплющеними очима» став касовим хітом, зібравши 162 мільйони доларів за бюджету в 65 млн.

«Я була захищена, тому мені вдалося дослідити складний шлюб і те, як персонаж Тома відчуває ревнощі», – цитує Daily Mail Ніколь.

Том Круз. Фото: Getty Images

Том зіграв доктора Білла Гарфорда, чий шлюб з Еліс переживає не найкращі часи. Він одержимо розмірковує про можливу зраду. Чоловік блукає вулицями Нью-Йорка, перш ніж виявляється втягнутим у темні ігри еліти вищого суспільства. У фільмі є знаменита сцена, в якій персонаж Тома потрапляє на бал для багатих чоловіків у масках, де вони можуть втілити свої сексуальні фантазії.

Кідман і Круз зблизилися у 1990 році на зйомках фільму «Дні грому» і майже відразу ж одружилися. У них двоє прийомних дітей – 31-річна Ізабелла і 29-річний Коннор. Багато прихильників акторів вважають, що саме після фільму Кубрика зірковий шлюб дав тріщину. У 2001 році Том подав на розлучення з Ніколь, пославшись на непримиренні розбіжності.

Кідман і Круз у 1999 році. Фото: Getty Images
Ткаченко Валентина

Recent Posts

Життя всіх ВПО не буде колишнім: Кабмін ухвалив дуже важливе рішення

Кабінет Міністрів України зробив несподіваний, але, можливо, довгоочікуваний крок – ухвалив експериментальний проект надання субсидій…

1 хв. ago

Конфіскація авто і втрата прав: за які автомобілі безжально каратимуть

В Україні кількість нерозмитнених автомобілів, відомих як «євробляхи», значно зменшилася, однак чимало водіїв продовжують їх…

8 хв. ago

Як орендувати елітну квартиру в Києві за 1 гривню: розслідування від Хапуга.UA

От що нині можна придбати за одну гривню? Ну здавалося б, зовсім маленька сума, і…

17 хв. ago

Росія готує серйозніші ракетні удари по Україні: експерт назвав імовірні терміни

Масовані ракетні обстріли України, які вже стали звичними для багатьох регіонів, виявляється, були лише підготовкою.…

26 хв. ago

Темрява повертається: У ДТЕК назвали області, де електрика буде розкішшю

Легкий вітерець тепла з температурою до 19 градусів – це, мабуть, найкраще, що ми побачимо…

34 хв. ago

УЄФА дискваліфікувала арбітрів, які перед грою «Динамо» п’яними вкрали дорожній знак

УЄФА дискваліфікувала польських арбітрів Бартоша Франковського та Томаша Мусяла, які 6 серпня мали працювати арбітрами…

43 хв. ago