Categories: Гламур

Стилістка пояснила, що не так з образом Олени Зеленської на зустрічі в Гарвардському університеті

Перша леді України Олена Зеленська одягла діловий штанний костюм кольору бургунді, в якому зустрілася з губернаторкою Морою Гілі і відвідала Гарвардський університет. Світлинами другого дня в США Олена Зеленська поділилася у себе в телеграм-каналі.

Зокрема, в черговий день в США Олена Зеленська одягла монолук у трендовому кольорі осені 2024 — бургунді. Йдеться про оверсайз жакет з шалевим коміром, який вона підкреслила на талії ременем в тон, та штани прямого крою, які доповнила лаковими туфельками з гострим носком теж в тон.

Олена Зеленська в СШАФото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Персональна стилістка Яна Ткаченко зазначила, що цього разу вибір Олени доволі вдалий. Зокрема, Яна Ткаченко наголосила, що Олена Зеленська завжди вибирає правильні силуети.

“Якщо говорити щодо кольору, то цього разу вибір костюма та його кольорова палітра належить до її кольорового типажу. Що мені подобається в цьому сливовому кольорі — сам відтінок костюма достатньо приглушений і не сперечається з її типажем. Мені подобається, що Олена видовжує свій силует за рахунок монолуків — тобто верх і низ одного кольору. Також вона продовжує монолук у взутті. Окрім того, що вона обрала його в один колір з костюмом, так ще й досить вдало підібрала форму взуття — довгий носок, який додає зросту. Дуже добре підібраний пасок до її костюма. Загалом образ гармонійний”, — пояснила стилістка.

Олена Зеленська Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Вона також підкреслила, що доволі вдало Перша леді в своєму образі поєднала текстури. Зокрема, образ має однакову кольорову палітру, але має різні фактури — це глянцева фактура взуття і матова фактура костюма. Цей прийом завжди робить образ більш цікавим і завершеним.

Однак все ж і цього разу стилістка наголосила на невдалому комірі на жакеті, який, за її словами, збільшує плечі Першої леді і відповідно додає зайвих років.

“Мені не подобається шалевий комір на жакеті. Окрім того, що він шалевий, він ще й заокруглений, що додає віку. Крім цього, він дуже вузький, що розширює її плечовий пояс. Тобто за рахунок оцього вузького шалевого коміра її плечі здаються більші. Попри те, що в принципі цей жакет невеликого, легкого оверсайзу, оверсайз так не вбачається в ньому, як вигляд цього шалевого коміра. Тут спрацьовують зорові ілюзії, тому цей комір збільшує її плечі”, — пояснила стилістка.

Романчук Микола

Recent Posts

Ліквідувати комісії та скасувати медогляд: яку реформу готує Міноборони для призовників

Міністерство оборони готує нову реформу для призовників. У відомстві планують ввести електронний кабінет, ліквідувати комісії та скасувати…

1 годину ago

На одній із вулиць Кропивницького припинено вивіз сміття через курйозну причину

У Кропивницькому компанія «Екостайл», що займається вивезенням сміття, припинила обслуговувати контейнерний майданчик на вулиці Полтавській, 28…

1 годину ago

Небезпечні одинаки. Названо найлютішого хижака на Землі, окрім людини

Наша планета є домівкою для величезної кількості живих істот: деякі з них здатні мирно ділити…

1 годину ago

Найнебезпечніший птах на Землі: живі динозаври 2 метри заввишки й вагою 76 кг бігають планетою

Наша планета є домівкою для величезної кількості живих істот: деякі з них заворожують, інші розчулюють, а…

1 годину ago

Не чіпали понад 100 років: блогер побував у замку, власник якого загинув на “Титаніку”

Міський дослідник і блогер під нікою deserted_places побував усередині замку у Франції, який був занедбаний…

2 години ago

Українцям скасують виплати, але щось залишать: прожити буде складніше

Восени 2024 року українські біженці в Польщі зіткнулися зі значними змінами в системі соціальної допомоги,…

2 години ago