Categories: Гламур

Чому Анджеліна Джолі після розлучення з Бредом Піттом так і не вийшла заміж

У голлівудської зірки шестеро дітей, які з’явилися у стосунках із Бредом Піттом – 22-річний Меддокс, 20-річний Пакс, 19-річна Захара, 18-річна Шайло та 16-річні близнюки Вів’єн і Нокс. Троє старших – прийомні, молодші – біологічні. Пара розлучилася у 2016-му, і відтоді Анджеліна більше не вийшла заміж. Діти стоять для неї на першому місці, кар’єра – на другому, все інше – на третьому.

Актриса розповіла про те, які уроки їй дало материнство.

«Їх занадто багато, щоб порахувати або назвати тільки один. Але в той момент, коли ви стаєте батьками, ви більше ніколи не будете першими. Твоє життя призначене для іншого і це прекрасне почуття», – повідомила Джолі.

Анджеліна Джолі з донькою Шайло. Фото: Getty Images

Володарка премії «Оскар» залучає дітей до своїх творчих проєктів, щоб розширити їхній кругозір, допомогти визначитися з майбутнім. Вів’єн була її головним помічником у роботі над виставою «Аутсайдери», де Енджі виступила в ролі продюсера. Статуетку престижної театральної премії «Тоні», яку отримала постановка, вона вважає заслуженою нагородою для них обох.

Меддокс і Пакс були залучені до зйомки фільму «Марія» про оперну співачку Марію Каллас, на майданчику вони по черзі виконували роль особистого асистента зіркової мами. Анджеліна розповіла про роботу над автобіографічним фільмом. За її словами, режисер Пабло Ларраіна чекав, що вона буде дуже старанно готуватися до ролі культової оперної діви. Сім місяців актриса брала уроки італійської мови, займалася вокалом і вивчала історію опери.

«Це було набагато більше, ніж просто зрозуміти Марію Каллас і зуміти зіграти її. Музика була її життям, її ставленням до свого голосу і тіла, її здатністю співати, її присутністю на сцені й спілкуванням з аудиторією. Це було ключем і до неї самої», – цитує CR Fashion Book Джолі.

Із сином Паксом. Фото: Getty Images

За словами актриси, вона годинами сиділа в темряві, слухаючи композиції у виконанні відомої співачки. Так їй вдалося не тільки зрозуміти її і пустити в себе, а й усвідомити її вразливість. Спів для Анджеліни, яка ніколи не займалася цим професійно, став свого роду терапією.

«Я не усвідомлювала, що потребую цього. Я й гадки не мала, скільки всього тримала в собі і не випускала назовні. Завдання було не технічним, це був емоційний досвід – знайти свій голос, бути у своєму тілі, виражати себе. Ти повинен віддавати кожну частинку себе. Коли оперні співаки висловлюють біль, це не просто трохи, це найбільша глибина. Все, що в тебе є», – висловилася колишня дружина Бреда Пітта.

З дочкою Вів’єн. Фото: Getty Images

Говорячи про свої мантри, зірка заявила, що не має певного девізу, однак насамперед цінує свободу для себе та інших. При цьому артистка досі відчуває себе панком і бунтарем, оскільки вважає за краще не сліпо слідувати, а піддавати сумніву.

«Для мене важливо чинити опір тому, що мені кажуть про те, як думати, як одягатися і що відчувати», – додала Анджеліна Джолі.

Романчук Микола

Recent Posts

Ліквідувати комісії та скасувати медогляд: яку реформу готує Міноборони для призовників

Міністерство оборони готує нову реформу для призовників. У відомстві планують ввести електронний кабінет, ліквідувати комісії та скасувати…

1 годину ago

На одній із вулиць Кропивницького припинено вивіз сміття через курйозну причину

У Кропивницькому компанія «Екостайл», що займається вивезенням сміття, припинила обслуговувати контейнерний майданчик на вулиці Полтавській, 28…

1 годину ago

Небезпечні одинаки. Названо найлютішого хижака на Землі, окрім людини

Наша планета є домівкою для величезної кількості живих істот: деякі з них здатні мирно ділити…

1 годину ago

Найнебезпечніший птах на Землі: живі динозаври 2 метри заввишки й вагою 76 кг бігають планетою

Наша планета є домівкою для величезної кількості живих істот: деякі з них заворожують, інші розчулюють, а…

2 години ago

Не чіпали понад 100 років: блогер побував у замку, власник якого загинув на “Титаніку”

Міський дослідник і блогер під нікою deserted_places побував усередині замку у Франції, який був занедбаний…

2 години ago

Українцям скасують виплати, але щось залишать: прожити буде складніше

Восени 2024 року українські біженці в Польщі зіткнулися зі значними змінами в системі соціальної допомоги,…

2 години ago