Categories: Гламур

49-річна Анджеліна Джолі щиро вітала папараці

Голлівудська зірка вирушила на ділову зустріч, для якої обрала монохромне вбрання. Анджеліна одягла простий джемпер і строгий костюм. Вбрання підкреслило струнку фігуру Джолі. Образ доповнили шкіряні черевики на стійких квадратних підборах, а також об’ємна сумка Birkin Hermès.

З прикрас Енджі вибрала кілька золотих сережок-кілець. Аутфіт завершили сонцезахисні окуляри. Джолі зробила легкий денний макіяж і розпустила волосся.

Джолі посміхнулася, побачивши папараці. Цього разу вона вирішила вирушити на захід самостійно, акторка тримала дармовис з ключем від позашляховика, коли впевненим кроком пересувалася по стоянці біля офісних будівель. При цьому користувачі відзначили, що зірка «Малефісенти» має ще блідіший вигляд, ніж зазвичай.

Джолі посміхнулася. Фото: TheImageDirect.com

Нещодавно володарка премії «Оскар» завершила насичений промотур, у рамках якого просувала свій новий фільм «Марія» про оперну діву Марію Каллас. Це перша поява Анджеліни після того, як стало відомо про те, що вона провела відокремлений вікенд у розкішному п’ятизірковому готелі Лондона разом із 40-річним британським репером Акалою (Кінгслі Далі). Крім двох ночей в апартаментах люкс, пара сходила на романтичну вечерю в елітний закритий клуб Soho House у столиці Британії.

Представники Джолі наполягають на тому, що акторку і музиканта пов’язують тільки дружні платонічні стосунки. Їх об’єднують спільні інтереси та захоплення соціальними та гуманітарними проблемами. Однак інсайдери запевняють, що вони зустрічаються вже понад рік.

Джолі та Акала. Фото: BackGrid

Akala супроводжував Джолі на Венеційському кінофестивалі, при цьому він жив з нею в одному готелі. Репер також з’явився на прем’єрі «Марії» в Лондоні та Нью-Йорку. Пізніше музиканта помітили на заході колишньої дружини Бреда Піта у штаб-квартирі її компанії Atelier Jolie у Нью-Йорку. Кінгслі познайомився зі старшими дітьми артистки.

У Анджеліни шестеро дітей, які з’явилися у стосунках із Піттом – 22-річний Меддокс, 20-річний Пакс, 19-річна Захара, 18-річна Шайло і 16-річні двійнята Вів’єн і Нокс. Голлівудські зірки одружилися у 2014-му після 10 років спільного життя, але вже у 2016-му вони розлучилися. У 2019-му суд офіційно розлучив Джолі та Пітта, проте вони досі судяться за майно. Зараз колишнє подружжя ділить маєток із виноробнею Chateau Miraval у Франції.

Бред Пітт. Фото: Getty Images
Ткаченко Валентина

Recent Posts

У Києві винесено перші вироки ухилянтам

У Києві суди винесли перші вироки чоловікам за ухилення від призову на військову службу. Як повідомляє Відділ комунікації поліції…

2 хв. ago

У Європі вимагають скасувати переведення годинників

Депутати Європарламенту направили голові Єврокомісії Урсулі фон дер Ляєн вимогу виконати обіцянку скасувати переведення часу із зимового…

11 хв. ago

Українським біженцям у Франції наказали покинути державні помешкання – Le Monde

На сході Франції місцева влада наказала українцям висилитись з помешкань, які були надані державою. Щонайменше…

19 хв. ago

Золоту прогнозують шалений прорив на ринку: скільки може коштувати метал

Золото з початку 2024 року суттєво зросло в ціні. Проте деякі експерти вважають, що дорогоцінний…

31 хв. ago

Опалювальний сезон на межі зриву? Мільйони українців можуть залишитися без тепла та газу

Україна готується до майбутнього опалювального сезону із запасами понад 12,2 млрд кубометрів газу. Проте експерти…

40 хв. ago

Чоловікам віддаватимуть дітей після розлучення: з’явився революційний законопроект

17 жовтня 2024 року у Верховній Раді України був зареєстрований законопроєкт #12132, який має на…

48 хв. ago