Categories: Гламур

49-річна Анджеліна Джолі щиро вітала папараці

Голлівудська зірка вирушила на ділову зустріч, для якої обрала монохромне вбрання. Анджеліна одягла простий джемпер і строгий костюм. Вбрання підкреслило струнку фігуру Джолі. Образ доповнили шкіряні черевики на стійких квадратних підборах, а також об’ємна сумка Birkin Hermès.

З прикрас Енджі вибрала кілька золотих сережок-кілець. Аутфіт завершили сонцезахисні окуляри. Джолі зробила легкий денний макіяж і розпустила волосся.

Джолі посміхнулася, побачивши папараці. Цього разу вона вирішила вирушити на захід самостійно, акторка тримала дармовис з ключем від позашляховика, коли впевненим кроком пересувалася по стоянці біля офісних будівель. При цьому користувачі відзначили, що зірка «Малефісенти» має ще блідіший вигляд, ніж зазвичай.

Джолі посміхнулася. Фото: TheImageDirect.com

Нещодавно володарка премії «Оскар» завершила насичений промотур, у рамках якого просувала свій новий фільм «Марія» про оперну діву Марію Каллас. Це перша поява Анджеліни після того, як стало відомо про те, що вона провела відокремлений вікенд у розкішному п’ятизірковому готелі Лондона разом із 40-річним британським репером Акалою (Кінгслі Далі). Крім двох ночей в апартаментах люкс, пара сходила на романтичну вечерю в елітний закритий клуб Soho House у столиці Британії.

Представники Джолі наполягають на тому, що акторку і музиканта пов’язують тільки дружні платонічні стосунки. Їх об’єднують спільні інтереси та захоплення соціальними та гуманітарними проблемами. Однак інсайдери запевняють, що вони зустрічаються вже понад рік.

Джолі та Акала. Фото: BackGrid

Akala супроводжував Джолі на Венеційському кінофестивалі, при цьому він жив з нею в одному готелі. Репер також з’явився на прем’єрі «Марії» в Лондоні та Нью-Йорку. Пізніше музиканта помітили на заході колишньої дружини Бреда Піта у штаб-квартирі її компанії Atelier Jolie у Нью-Йорку. Кінгслі познайомився зі старшими дітьми артистки.

У Анджеліни шестеро дітей, які з’явилися у стосунках із Піттом – 22-річний Меддокс, 20-річний Пакс, 19-річна Захара, 18-річна Шайло і 16-річні двійнята Вів’єн і Нокс. Голлівудські зірки одружилися у 2014-му після 10 років спільного життя, але вже у 2016-му вони розлучилися. У 2019-му суд офіційно розлучив Джолі та Пітта, проте вони досі судяться за майно. Зараз колишнє подружжя ділить маєток із виноробнею Chateau Miraval у Франції.

Бред Пітт. Фото: Getty Images
Ткаченко Валентина

Recent Posts

Жінка, яку ґвалтували понад 10 років, виступила з потужною промовою в суді

Жизель Пеліко, француженка, колишнього чоловіка якої судять за наркотики та її зґвалтування, коли вони були у…

3 хв. ago

Нам не можна втратити Селидове, – Світан сказав, що відбувається на цьому напрямку

Російським військам вдається просуватися у напрямку Селидового, що розташоване у Покровському районі на Донеччині. Вже…

11 хв. ago

Чоловік прожив глибоко в лісі понад 50 років: як він облаштувався

Коли ми думаємо про втечу від шаленого ритму сучасного світу, більшість з нас уявляє собі…

21 хв. ago

6 деталей в одязі легко видають самотню і нещасну жінку

У світі моди деталі відіграють ключову роль, і саме вони можуть розповісти про внутрішній стан…

30 хв. ago

Уряд схвалив новий вид виплат для переселенців: хто може отримати гроші

Кабінет міністрів схвалив експериментальний проєкт надання субсидії внутрішньо переміщеним особам на оплату вартості оренди житла,…

38 хв. ago

Деяким українцям загрожує втрата бронювання та мобілізація, – адвокат

Після проведення аудиту на підприємствах, які визнані критично важливими, деякі з них можуть втратити цей…

45 хв. ago