Categories: Гламур

У сукні з глибоким вирізом та без білизни: 61-річна Демі Мур викликала фурор у Мережі

61-річна актриса Демі Мур поділилася з шанувальниками новими фото. Знаменита красуня показала ефектне вбрання з прозорими вставками та отримала масу захоплених відгуків.

Американська актриса Демі Мур може похвалитися струнким і підтягнутим тілом, яке вона часто демонструє у відвертих вбраннях. У її Інстаграмі можна зустріти чимало знімків у купальниках або розкішних сукнях. Ось і в новій публікації зірка показала неймовірний образ, в якому вирушила на концерт.

Актриса поділилася кадрами, знятими перед заходом. 61-річна Демі позувала на балконі у сукні від авторського бренду Dundas, створеного норвезьким дизайнером. Наряд із блискучого матеріалу з глибоким декольте та прозорими вставками чудово сидів на знаменитості.

Урочистий образ Мур доповнила туфлями від Jimmy Choo та прикрасою на шию від ювелірного дому Chopard. А ось білизну актриса не надягла, що легко можна помітити завдяки відкритому крою сукні.

Шанувальники із захопленням відреагували на новий образ Демі. У коментарях вони пишуть, що з віком зірка стає лише красивішою, а також захоплюються її фігурою.

“Вона приголомшливо виглядає останнім часом. Визріває як хороше вино”, “Її шкіра, тіло і обличчя. Це приголомшливо”, “Ви неймовірні”, “Зараз ти красивіша, ніж будь-коли”, – пишуть користувачі Мережі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Контрнаступ ЗСУ: військовий експерт розповів про можливий початок і сценарії

Якщо Україна отримає достатньо західної техніки і дозвіл на глибокі удари по РФ, то зможе провести новий контрнаступ 2025-го.…

3 хв. ago

Бургунді – хіт сезону: як додати модний колір до свого осіннього гардеробу

Восени багато хто намагається купувати практичніший одяг сірого та чорного відтінків, які ще більше вганяють…

23 хв. ago

Росія відкликала свого посла зі США, який працював на посаді з 2017 року

Посол Росії у Вашингтоні Анатолій Антонов закінчив роботу у США та повертається до Москви. Про це повідомляють росЗМІ. У повідомленні МЗС…

29 хв. ago

У Румунії відсторонено від президентських виборів проросійську кандидатку

Конституційний суд Румунії відсторонив від президентських виборів Діану Шошоаке, лідерку невеликої ультранаціоналістичної проросійської партії «SOS Румунія». Про це повідомляє Reuters. Зокрема,…

32 хв. ago

Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила

Міністерство освіти і науки України продовжує реалізовувати нові ініціативи в рамках комплексної політики в сфері…

57 хв. ago

На аукціоні продали останню річ збанкрутілого мільйонера: що це було

Дії суду в Китаї, який виставив на аукціон пляшку безалкогольного напою як останню річ, що…

59 хв. ago