Categories: Гламур

Одягав усіх, крім королеви: дизайнер весільної сукні принцеси Діани розповів, про що шкодує

71-річний валлійський модельєр Девід Емануель одягав усіх, від Кетрін Зета-Джонс до короля Чарльза. І він створив найзнаменитішу весільну сукню в історії для принцеси Діани. Але він так і не встиг створити вбрання для королеви Єлизавети, про що дуже шкодує. Про це пише Daily Star.

Хоча уродженець Брідженда дуже успішний, йому хотілося б розширити список своїх знаменитих клієнтів і включити до нього королеву Єлизавету. Але вона померла, перш ніж їм вдалося співпрацювати.

Королева Єлизавета Фото: Getty Images

“Єдине, про що я шкодую, це те, що я ніколи нічого не робив для Її Величності Королеви — мені б дуже хотілося одягнути її. Це я пропустив”, — поскаржився кутюр’є журналістам.

Леді Діана Спенсер у день свого весілля 29 липня 1981 року мала приголомшливий вигляд у сукні, створеній Девідом і Елізабет Емануель. Свій образ вона доповнила фамільною тіарою Спенсерів.

Принцеса Діана в день весілля Фото: Getty Images

Також Девід створював вбрання для актрис і поп-зірок. Він хотів би створити вбрання для Шер і Леді Гага, але він зумів “роздобути” Мадонну і Меріл Стріп.

Він описав Меріл, як “приголомшливу акторку”, але зізнався, що знає — вона не надто стурбована модою, але бачить у цьому виклик, який варто прийняти.

Що його особливо вражає в Меріл, так це її універсальність, оскільки всі роботи зірки дуже і дуже відрізняються одна від одної, і це поширюється і на її стиль. І якщо вона захоче знову вийти заміж, він був би щасливий, створити для неї весільну сукню.

Але Девід із ввічливості відмовляється назвати ім’я свого улюбленого клієнта. За його словами, кожна жінка унікальна, а це означає роботу з сильними і слабкими сторонами кожного клієнта.

За словами дизайнера, на нього нахлинули спогади про “веселу й радісну” Діану після того, як її культову весільну сукню показали на виставці 2021 року.

Він описав покійну принцесу, як “світову ікону стилю, краси і співчуття”, згадавши, як вона перетворилася з підлітка на “незвичайну жінку” за той час, поки він працював з нею.

Ольга Степанова

Recent Posts

Ще один російський НПЗ зупинив переробку нафти після успішної атаки українских дронів

Туапсинський НПЗ компіанії Роснєфть зупинив переробку нафти внаслідок пожежі, яка сталася після атаки безпілотних літальних…

12 години ago

В Україні випробували унікальний дрон: невидимий для мін

Днями представники силових структур, технічні фахівці і потенційні експлуатанти протестували дрон, який може суттєво допомогти…

18 години ago

Захід зупинить Путіна, якщо він зважиться на ядерний удар – Маломуж

Колишній голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж спрогнозував, як перспектива проведення Росією навчань…

18 години ago

Прогноз погоди на вихідні 18–19 травня: бувало і тепліше

За даними Sinoptik.ua, у більшості регіонів України після затяжного періоду прохолоди нарешті потеплішає, тож можна…

18 години ago

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

2 дні ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

2 дні ago