Categories: Гламур

Українську співачку тягне до росіян, готова навіть народити дитину

Появу співачки Аліни Гросу (Grosu) на заході мера міста Нью-Йорк, а також її нібито новий титул активно обговорюють в мережі. Втім поміж розбірок, чи має 29-річна артистка офіційну посаду представника української культури в Нью-Йорку на постійній основі, в якому вже є розуміння ситуації (натисніть на посилання вище), з’явилась нова сенсація. І вона стосується особистого життя співачки.

Тишком-нишком Сіма Каретна, яка називає себе головою США з дипломатії та переговорів у G100, а також послом з прав людини та сталого розвитку в Економічній та Соціальній Раді ООН, вивалила ексклюзив на своїй сторінці в Instagram, на яку підписані всього декілька сотень фолловерів. Американка показала супутника Аліни Гросу на заході в Нью-Йорку. І це поставило крапку в тривалих інтригах співачки щодо особистого життя.

Виявляється, Аліна Гросу, яка від початку повномасштабної війни переїхала до США будувати акторську кар’єру не розходилась зі своїм нареченим, російським актором Романом Полянським. Вони почали зустрічатися ще до повномасштабної війни. Але після 24 лютого він повернувся до Москви, відвідував з путіністами світські заходи та жив собі як ні в чому не бувало.
Водночас Гросу особливо майже не коментувала їхнє розставання. Згодом назвала ці стосуник помилкою. А потім в її житті з’явився таємний незнайомець, про якого Аліна нічого не розповідала. В березні цього року вони відгуляли весілля. На фото та відео обранець Гросу ховав обличчя.

Весілля Аліни Гросу

Багатьом тоді здалося, що це Роман Полянський, з яким Гросу записувала пісні в Україні, давала концерти і планувала весілля. Тоді артистка відповіла на це доволі завуальовано, судячі по фото.

Аліна Гросу не давала прямих відповідей

Спалила українку та росіянина американка Сіма Каретна, яка запевняє, що працює в ООН, але доказів цьому не має. Вона опублікувала одразу дві фотографії, на яких Аліна Гросу на заході в резиденції мера Нью-Йорку позує разом з Романом Полянським.

“Я рада привітати мегавідому та надзвичайно талановиту українську та європейську співачку та акторку Аліну Гросу з тим, що вона успішно розпочала офіційне представництво української культури в Нью-Йорку сьогодні ввечері на заході мера. Я дякую її чудовому супутнику життя та не менш відомому актору та кінорежисеру Роману Полянському за підтримку, турботу та відданість справі. Для мене було величезним задоволенням і честю бути ініціатором подорожі Аліни до Нью-Йорка, вперше висунувши її на цю головну роль”, – заявила Сіма Каретна.

Роман Полянський (ліворуч) вже не ховається від камер

То ж у своєму дописі американка підтвердила – Аліна Гросу та Роман Полянський є подружжям. У своїх останніх інтерв’ю Гросу навіть на це не натякала. Як сприймуть це її шанувальники – стане відомо вже незабаром. Втім, можна передбачити, що ця історія зіграє не на руку репутації артистці.

Романчук Микола

Recent Posts

“Я не ідіотка”: блогерка назвала пластичні операції, на які не погодиться навіть за мільйон

Інтернет-знаменитість та популярна блогерка Анастасія Покрищук відома багатьом завдяки модифікації своєї зовнішності через пластичні операції,…

17 хв. ago

Навіщо у коктейлях дві трубочки: майже ніхто не знає, як їх використовувати

Трубочки доповнюють далеко не кожен коктейль. Міцні напої, які подають в маленьких чарках і які…

21 хв. ago

“Ми повинні вийти”: Трамп хоче “вивести” США з російсько-української війни

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пообіцяв "вивести" США з російсько-української війни та провести…

23 хв. ago

Припиніть прасувати постільну білизну: причини, чому потрібно відмовитися від цієї звички

Раніше практична кожна жінка завжди прасувала постільну білизну після прання. Виявляється, від цієї звички краще…

39 хв. ago

Як правильно зберігати літній одяг взимку: поради експертів

Дні поступово стають холоднішими, тож багато людей почали діставати більш теплий одяг із шаф і стали думати…

47 хв. ago

Годують рисом: у мережі показали курячі яйця з абсолютно білим жовтком (фото)

Фотографії варених яєць з білим жовтком завірусились у японських соціальних мережах. Тисячі людей тепер не…

51 хв. ago