Categories: Гламур

Українську співачку тягне до росіян, готова навіть народити дитину

Появу співачки Аліни Гросу (Grosu) на заході мера міста Нью-Йорк, а також її нібито новий титул активно обговорюють в мережі. Втім поміж розбірок, чи має 29-річна артистка офіційну посаду представника української культури в Нью-Йорку на постійній основі, в якому вже є розуміння ситуації (натисніть на посилання вище), з’явилась нова сенсація. І вона стосується особистого життя співачки.

Тишком-нишком Сіма Каретна, яка називає себе головою США з дипломатії та переговорів у G100, а також послом з прав людини та сталого розвитку в Економічній та Соціальній Раді ООН, вивалила ексклюзив на своїй сторінці в Instagram, на яку підписані всього декілька сотень фолловерів. Американка показала супутника Аліни Гросу на заході в Нью-Йорку. І це поставило крапку в тривалих інтригах співачки щодо особистого життя.

Виявляється, Аліна Гросу, яка від початку повномасштабної війни переїхала до США будувати акторську кар’єру не розходилась зі своїм нареченим, російським актором Романом Полянським. Вони почали зустрічатися ще до повномасштабної війни. Але після 24 лютого він повернувся до Москви, відвідував з путіністами світські заходи та жив собі як ні в чому не бувало.
Водночас Гросу особливо майже не коментувала їхнє розставання. Згодом назвала ці стосуник помилкою. А потім в її житті з’явився таємний незнайомець, про якого Аліна нічого не розповідала. В березні цього року вони відгуляли весілля. На фото та відео обранець Гросу ховав обличчя.

Весілля Аліни Гросу

Багатьом тоді здалося, що це Роман Полянський, з яким Гросу записувала пісні в Україні, давала концерти і планувала весілля. Тоді артистка відповіла на це доволі завуальовано, судячі по фото.

Аліна Гросу не давала прямих відповідей

Спалила українку та росіянина американка Сіма Каретна, яка запевняє, що працює в ООН, але доказів цьому не має. Вона опублікувала одразу дві фотографії, на яких Аліна Гросу на заході в резиденції мера Нью-Йорку позує разом з Романом Полянським.

“Я рада привітати мегавідому та надзвичайно талановиту українську та європейську співачку та акторку Аліну Гросу з тим, що вона успішно розпочала офіційне представництво української культури в Нью-Йорку сьогодні ввечері на заході мера. Я дякую її чудовому супутнику життя та не менш відомому актору та кінорежисеру Роману Полянському за підтримку, турботу та відданість справі. Для мене було величезним задоволенням і честю бути ініціатором подорожі Аліни до Нью-Йорка, вперше висунувши її на цю головну роль”, – заявила Сіма Каретна.

Роман Полянський (ліворуч) вже не ховається від камер

То ж у своєму дописі американка підтвердила – Аліна Гросу та Роман Полянський є подружжям. У своїх останніх інтерв’ю Гросу навіть на це не натякала. Як сприймуть це її шанувальники – стане відомо вже незабаром. Втім, можна передбачити, що ця історія зіграє не на руку репутації артистці.

Романчук Микола

Recent Posts

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Жителі Одеської області нещодавно могли відчути землетрус, епіцентр якого знаходився в румунській сейсмічній зоні Вранча.…

10 хв. ago

Канадець, який відсидів 1000 днів у китайській в’язниці, розповів про психологічні тортури

Майкл Ковриг, один із двох канадців, затриманих у Китаї на понад 1000 днів за звинуваченням…

24 хв. ago

Від чого масово гинула риба в Десні та Сеймі на Чернігівщині: відповідь професора

З Тьоткінвського цукрового заводу, який знаходиться в Курській області на території РФ, до річки Сейм потрапила цукрова…

29 хв. ago

Тренди чоловічої моди на осінь 2024: як залишатися стильним цього сезону

Осінь 2024 року приносить свіжі ідеї у світ чоловічої моди, де гармонійно переплітаються класичні рішення…

36 хв. ago

За 18 тисяч гривень: Олена Зеленська в США одягнула нову вишиванку від українського бренду

Перша леді України Олена Зеленська отримала нагороду Unlock Big Change від всесвітньої дитячої благодійної організації Theirworld. Почесною відзнакою нагороджують…

46 хв. ago

Штаб Трампа потрапив у конфуз: використав фото з Грузії для агітації в Джорджії

Кампанія колишнього президента США Дональда Трампа неочікувана зазнала курйозного випадку. Штаб Трампа запустив цифрову рекламу,…

1 годину ago