Categories: Гламур

Приклад для наслідування: які образи Меган Маркл підгледіла у принцеси Діани (фото)

43-річна Меган Маркл досить часто повторює образи, які любила її покійна свекруха, принцеса Діана. Daily Mail наводить приклади, коли дружина принца Гаррі майже в точності відтворила модні прийоми його матері.

Нещодавно вона з’явилася у вбранні, яке, здавалося, взяте прямо з гардероба принцеси Уельської. Обідаючи в престижному італійському ресторані в Санта-Барбарі, Меган була в білій сорочці від Anine Bing, заправленій у джинси La Ligne mom. Вона доповнила своє вбрання балетками Chanel і сумкою Lady Dior — двома улюбленими речами Діани, а також годинником Cartier, успадкованим від неї.

Аналогічно одягалася Діана, коли була не при виконанні королівських обов’язків. Принцесу часто бачили зі своєю стьобаною сумкою Lady Dior, що спонукало перейменувати дизайн з “Chouchou” на “Lady” на її честь.

Відвідавши гала-вечір Salute To Freedom 2021 у Нью-Йорку, Меган випромінювала гламур, коли з’явилася на червоній доріжці разом із принцом Гаррі. Сукня герцогині від Carolina Herrera, пошита на замовлення, нагадувала вбрання принцеси Діани.

Меган Маркл у вбранні від Carolina Herrera, 2021 рікФото: Getty Images

1995 року покійна принцеса відвідала звану вечерю в Аргентині, одягнувши червону сукню з бретельками від Catherine Walker. Гламурна мереживна мінісукня мала глибокий виріз з відкритими плечима й оздоблення бретелями.

Серед великої колекції ювелірних виробів Діани була ефектна коктейльна каблучка зі смарагдовим огранюванням. Цю прикрасу, подарунок від Люсії Флечі де Ліми, виготовив ювелірний дім Asprey в 1990-х роках. Принцеса поєднала каблучку з синьою сукнею Versace на одне плече на благодійному гала-вечорі в Сіднеї, Австралія, 1996 року. Востаннє вона надягала її на публіці у 1997-му.

Меган знову представила цю приголомшливу каблучку в день свого весілля. Вона поєднала коштовність з елегантною сукнею кольору слонової кістки від Stella McCartney на своєму вечірньому прийомі в Frogmore House.

Як і Діана, Меган любить сукні з відкритими плечима. 1987 року принцеса Діана з’явилася в ефектній рожевій атласній вечірній сукні з глибоким вирізом і відкритими плечима від Кетрін Вокер, яка підкреслила її декольте, на гала-виставі Королівського балету в Берлінському оперному театрі.

Герцогиня Сассекська вибрала схожий фасон і відтінок від Carolina Herrera для Trooping the Colour 2018 року.

Принцеса Діана, 1987 рікФото: Getty
Меган Маркл, 2018 рікФото: Getty

У спадок від принцеси Діани Меган дістався годинник Cartier Tank Française. Мати принца Гаррі одягала його кілька разів, включно з візитом до індуїстського храму Шрі Свамінараян Мандір у Лондоні 1997 року і відвідинами Британського фонду легенів того ж року. Тоді він коштував 17 800 фунтів стерлінгів. Після загибелі принцеси в ДТП принц Вільям вирішив залишити годинник собі, а принц Гаррі вибрав її обручку. Однак брати помінялися коштовностями, коли Вільям вирішив освідчитися Кейт Міддлтон.

Ольга Степанова

Recent Posts

Банки розкриють таємницю за першим запитом: більше нічого не приховати

В Україні готуються внести важливі зміни в правила розкриття банківської таємниці у випадках запитів від…

9 хв. ago

У США виявили щелепи морського чудовиська віком 80 мільйонів років

У Техасі були виявлені скам'янілості величезного рідкісного мозазавра з гігантськими кулястими зубами, як показало нове дослідження. Два…

11 хв. ago

Чи повертатиме ЄС чоловіків призовного віку в Україну: єврокомісарка дала відповідь

У ЄС заявили, що застосування диференційованого підходу до українських біженців, що базувався би на їхній статі,…

12 хв. ago

Розсилка повісток поштою: депутат попередив про “величезну проблему” для військовозобов’язаних

В Україні почали розсилати повістки через "Укрпошту", однак у разі неправильного оформлення повісток у військовозобов'язаних можуть виникнути…

16 хв. ago

Вирви до сотні метрів: з’явилися нові супутникові знімки наслідків ударів по складу БК в Торопці

Внаслідок атаки на склад РФ з БК в Тульській області з'явилися величезні вирви. Про це свідчать супутникові…

17 хв. ago

РФ готує масовану ракетну атаку по Україні – накопичує Х-101 на аеродромі “Оленья”

У Центрі протидії дезінформації також нагадали, що країна-агресорка Росія постійно намагається звинуватити Україну в усіх…

20 хв. ago