Categories: Гламур

Перша леді США Джилл Байден у незвичайному вбранні зʼявилась на заході (фото)

Джилл Байден періодично з’являється на публіці, викликаючи бурхливі обговорення своїх луків. Тепер перша леді США завітала на вечерю, присвячену кампанії з прав людини у Лос-Анджелесі — Human Rights Campaign’s 2024.

Дружина президента США у готелі Fairmont Century Plaza мала стриманий, однак, дуже вишуканий образ. Жінка обрала цікаву кофтинку, оздоблену блискітками, які переливалися салатовим і жовтим кольором. Вона й стала основним акцентом луку, бо мала ефектний вигляд. Образ Байден доповнила чорними класичними брюками вільного крою з широким поясом на талії.

Фото: Getty Images

Також Джилл вирішила зробити високу зачіску та макіяж з акцентом на очі. Не забула вона й про аксесуари: обрала об’ємні сережки золотистого кольору та кілька браслетів на руках. Помітно, що дружина Джо Байдена мала на заході французький манікюр.

Фото: Getty Images

Цікаво, що промову Байден перервали мітингувальники проти війни Ізраїлю та ХАМАС, пише The Hollywood Reporter. П’ятеро людей встали зі своїх місць і почали кричати: “Звільніть Палестину”. Один з них підійняв табличку з написом “Дивні євреї говорять про припинення вогню”. Деякі інші гості почали викрикувати: “Ще чотири роки”, маючи на увазі можливе переобрання президента Джо Байдена на ще один термін.

Охорона вивела протестувальників із приміщення. Сама Джилл жодним чином не відреагувала на такі вигуки й продовжила промову, коли їх усунули з заходу.

Відомо, що Human Rights Campaign’s активно підтримує спільноту ЛГБТК+. Тож перша леді нагадала про зусилля адміністрації Байдена з просування інтересів цих людей, повідомляє Los Angeles Daily News. Джилл Байден підкреслила на важливості переобрання її чоловіка на ще один президентський термін, аби продовжувати допомагати представникам ЛГБТК+.

“Завдяки нашому президенту, рівність у шлюбі тепер є законом, він скасував заборону на здачу крові бісексуалами та гомосексуалістами, він дав можливість трансамериканцям відкрито й чесно служити в армії, і він рішуче виступає проти конверсійної терапії”, — висловилась Джилл.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Страшна заруба”. Фронт може обвалитися через 3-4 місяці, якщо Україна не почне переговори – Арестович

Якщо Україна не ініціює мирні переговори, через три-чотири місяці фронт може впасти. Про це заявив…

3 хв. ago

Дівчина Дурова заявила, що через його арешт, вона втратила дитину

Юлія Вавилова, яка супроводжувала засновника Telegram Павла Дурова до Парижа, де його заарештували, розповіла, що під час цих…

11 хв. ago

Тейлор Свіфт очолила рейтинг найбагатших жінок-музикантів

Відома американська співачка Тейлор Свіфт стала найбагатшою жінкою-музикантом у світі. Про це повідомляє видання Forbes. Статки Свіфт оцінили у 1,6…

15 хв. ago

ЄС відмовляється від нинішньої системи військової підтримки України

Європейський Союз відмовляється від нинішньої системи військової підтримки України. Про це пише польский портал RMF24. Автори вказують,…

26 хв. ago

Зниження мобілізаційного віку до 20 років: нардеп відповів, чи готують в Раді рішення

Станом на сьодні Верховна Рада не обговорює питання зниження мобілізаційного віку до 20 років. Крім цього, це…

28 хв. ago

Контрнаступ ЗСУ: військовий експерт розповів про можливий початок і сценарії

Якщо Україна отримає достатньо західної техніки і дозвіл на глибокі удари по РФ, то зможе провести новий контрнаступ 2025-го.…

32 хв. ago